Αυτό το άτακτο πουλί απλά δεν ακούει κανέναν. Μετά την άρνηση της βόλτας κάνει σκανταλιές στο σπίτι για να διασκεδάσει τρελαίνοντας την ιδιοκτήτρια του

Όλοι οι ιδιοκτήτες ζώων αγαπούν τα κατοικίδιά τους αλλά όσοι έχουν πουλιά στο σπίτι τους έχουν ιδιαίτερη σχέση με αυτά. Συγκεκριμένα οι παπαγάλοι μιμούνται αρκετά τους ιδιοκτήτες τους και το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι ξεκαρδιστικό. Ο Eric ο παπαγάλος είναι εκκεντρικός τύπος και αυτό φαίνεται από την αντίδρασή του στο παρακάτω βίντεο. Προφανώς, ήθελε να απολαύσει την βόλτα του στον ώμο της ιδιοκτήτριάς του αλλά λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει.

Τι κάνει; Αποφασίζει να αρχίσει τις σκανταλιές στο εσωτερικό του σπιτιού για να διασκεδάσει. Μετά την άρνηση της βόλτας αποφασίζει να ενοχλήσει τη γυναίκα παίζοντας με διάφορα κέρματα που βρήκε σε ένα κουτί. Το αποτέλεσμα είναι να την τρελάνει κυριολεκτικά. Αυτό το άτακτο πουλί απλά δεν ακούει κανέναν. Το βίντεο ξεκινά με ένα «Eric no!» και καταλήγει με το θυμωμένο πουλί να δέχεται απειλές με τρομακτικά ψάρια.

via

About The Author

Δείτε Επίσης