Αυτός ο τύπος «το έχει» και το ξέρει, αλλά θα σας εκνευρίσει όσο δεν πάει

Πώς θα σου φαινόταν ένας τύπος ξερόλας, που μπορεί να κάνει ότι τρικ, κόλπο και «ταρζανικό» μπορείς να φανταστείς και στο «τρίβει στη μούρη» για να νιώσεις άχρηστος; Αυτός ο Βρετανός το έκανε και έγινε διάσημος.
Πετάει μια μπάλα πίσω του χωρίς να γυρίσει καν το βλέμμα προς το στόχο και την… βάζει καλάθι σε ένα σκουπιδοντενεκέ. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με μια ρακέτα και ένα μπαλάκι του τένις. Μπορεί να εκτοξεύσει το καπέλο του μέτρα μακριά κοιτώντας πάντα την κάμερα του κινητού του και να το κρεμάσει στην κουπαστή της σκάλας ή στον καλόγερο. Ή ακόμη να «φτύσει» το τσιγάρο από το στόμα και αυτό να προσγειωθεί και πάλι στα χείλη του αφού κάνει μερικές περιστροφές στον αέρα.

O Joe Charman είναι Βρετανός κωμικός και «vineographer» που γυρίζει τη Μεγάλη Βρετανία και κάνει πραγματικές βλακείες στους δρόμους ενοχλώντας τους πολίτες. Παρόλα αυτά, με ένα βίντεο compilation που ανήρτησε μέσα στην εβδομάδα κατάφερε να γίνει το απόλυτο viral με περισσότερα από ένα εκατομμύριο χτυπήματα στο youtube.
Εντάξει, ακόμη και αν σου σπάει λίγο τα νεύρα, ο τύπος το “χει. Κι όπως σημειώνει μετά από κάθε του επίτευγμα: «Yeah, I’ve got skills, what are you going to about it?» (Έχω ικανότητες! Τι θα κάνεις γι” αυτό;

close