Ένας Νοσοκόμος κάνει κάτι μαγικό για να διαδώσει την ευτυχία με έναν πολύ μοναδικό τρόπο! Σύντομα, και άλλες νοσοκόμες άρχισαν να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να εξαπλώνουν την ευτυχία μέσα από τη φωνή τους

Ο Jared Axen, εργάζεται ως νοσοκόμος σε ένα νοσοκομείο στην Καλιφόρνια και κάνει κάτι μαγικό για να διαδώσει την ευτυχία με έναν πολύ μοναδικό τρόπο! Σύντομα, και άλλες νοσοκόμες άρχισαν να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να εξαπλώνουν την ευτυχία μέσα από τη φωνή τους… Εκτός από το να συνομιλεί με τους ασθενείς, ο Jared τους ρωτά αν μπορεί να τραγουδήσει γι” αυτούς. Η συντριπτική θετική ανταπόκριση από τους ασθενείς έχει αφήσει τον Jared ευγνώμων και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του.

Σύμφωνα με τον Jared, η δουλειά του δεν είναι απλά η φροντίδα των ασθενών. Είναι να φέρει την ευτυχία και τη χαρά στη ζωή των ανθρώπων. Πολλοί από τους ασθενείς του είναι ηλικιωμένοι, έτσι του αρέσει να τους τραγουδάει παλιά και αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’40 και του ’50. Απλά ακούστε τη συγκινητική φωνή του, όταν ο ίδιος τραγουδά για τους ασθενείς του. Οι νοσηλευτές που εργάζονται με τον Jared, υιοθετούν την ίδια τακτική και δείχνουν ότι ο αντίκτυπος αυτής της μικρής αλληλεπίδρασης με κάποιον είναι πραγματικά εκπληκτικός!

Credit: Faithtap

close