Δείτε γιατί πρέπει να βάζετε βούτυρο στον καφέ σας κάθε πρωί!

Το βούτυρο έχει πολλές φορές συνδυαστεί με την παχυσαρκία και όσοι ήθελαν να προσέχουν τη διατροφή τους το απέφευγαν, μέχρι πριν δύο χρόνια. Πλέον φαίνεται πως το βούτυρο είναι ευρέως αποδεκτό και πολλοί το βάζουν στον καφέ τους, αφού θεωρείται καλός αντικαταστάτης της ζάχαρης και της κρέμας. Ίσως να φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά θα καταλάβετε σύντομα. Ακόμα και οι γιατροί λένε πώς είναι αποδεκτή η χρήση του βουτύρου στον καφέ. Εκτός βέβαια άμα έχετε υψηλά ποσοστά χοληοτερίνης.

Σημαντικό είναι επίσης να χρησιμοποιείτε μόνο μαργαρίνη χωρίς προσθήκη αλατιού. Αλλιώς δεν έχει νόημα να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με βούτυρο. Η μαργαρίνη περιέχει κάποια λιπαρά που μπορούν να ρυθμίσουν τη χοληστερίνη στο αίμα αντί να την αυξήσουν και μάλιστα μπορεί να βοηθήσει και στη μείωση λίπους στο σώμα.

Επίσης φαίνεται να βοηθάει στην πρόληψη νευροεκφυλιοτικών και καρδιακών παθήσεων λόγω της αντιφλεγμονώδης δράσης του, όπως είναι επίσης και πολύ καλή πηγή βιταμίνης Κ Λιώστε δύο κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη στον καφές σας και ανακατέψτε. Άμα πίνετε μία τέτοια κούπα καφέ τη μέρα, θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σας και μπορεί να χάσετε ακόμα και βάρος άμα το χρησιμοποιήσετε σωστά. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα

via

About The Author

Δείτε Επίσης