Ασθενής με νόσο του Πάρκινσον σοβαρού βαθμού δοκιμάζει Μαριχουάνα για πρώτη φορά! Δείτε τι γίνεται μέσα σε 3 λεπτά

Το όνομα του ασθενή ο οποίος πάσχει από την ασθένεια Πάρκινσον η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο είναι Larry Smith! Για όσους δε γνωρίζουν Η νόσος του Πάρκινσον (ΝΠ), γνωστή και ως ιδιοπαθής ή πρωτοπαθής παρκινσονισμός ή τρομώδης παράλυση, είναι μια εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος. Τα κινητικά συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον είναι απόρροια του θανάτου των ντοπαμινεργικών κυττάρων της μέλαινας ουσίας, το στρώμα φαιάς ουσίας που διαχωρίζει την καλύπτρα του μεσεγκεφάλου από το εγκεφαλικό στέλεχος, με την αιτία αυτού του κυτταρικού θανάτου να μην έχει κατανοηθεί από την επιστήμη.

Στα πρώτα στάδια της νόσου, τα πιο προφανή συμπτώματα είναι κινητικά και περιλαμβάνουν τρόμο, ακαμψία, βραδυκινησία και δυσχέρεια στην βάδιση (κλασσική τετράδα συμπτωμάτων της νόσου). Αργότερα , μπορεί να εμφανιστούν ψυχιατρικές εκδηλώσεις , με την άνοια να εμφανίζεται στα απότερα στάδια της νόσου, ενώ η κατάθλιψη είναι το συχνότερο σύμπτωμα. Η νόσος περιλαμβάνει επίσης αισθητικές διαταραχές καθώς και διαταραχές ύπνου.

Η νόσος Πάρκινσον είναι συχνότερη στη τρίτη ηλικία και συχνότερα στις ηλικίες άνω των 50 ετών. Υπολογίζεται ότι περίπου 1% του γενικού πληθυσμού άνω των 65 ετών πάσχει από την νόσο. Τα κινητικά συμπτώματα ονομάζονται συνολικά παρκινσονισμός ή παρκινσονικό σύνδρομο. Η νόσος Πάρκινσον ορίζεται συχνά ως παρκινσονικό σύνδρομο με ιδιοπαθή (άγνωστη) αιτιολογία, αν και μερικές άτυπες περιπτώσεις έχουν γενετικό υπόβαθρο.

Πολλοί παράγοντες κινδύνου καθώς και προστατευτικοί παράγοντες έχουν διερευνηθεί: οι ισχυρότερες ενδείξεις, αφορούν τον αυξημένο κίνδυνο για ΝΠ στην έκθεση σε συγκεκριμένα φυτοφάρμακα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για τον προστατευτικό ρόλο του καπνίσματος στην εκδήλωση της νόσου. Δείτε τι γίνεται όμως όταν ο ασθενής αυτός δοκιμάζει φαρμακευτική μαριχουάνα σε μορφή λαδιού για πρώτη φορά στη ζωή του!Δείτε πως τα συμπτώματα της δυσκινησίας, του τρέμουλου εξαφανίζονται μέσα σε 2 μόλις λεπτά μετά από τη χρήση μίας μόνο σταγόνας από το έλαιο. Μετά από 3 λεπτά ο ασθενής επανέρχεται σε μία ήρεμη κατάσταση στην οποία τα συμπτώματα της νόσου έχουν υποχωρήσει εντελώς. Η μόνη παρενέργεια σύμφωνα με το Βίντεο είναι πως του έχει ανοίξει η όρεξη για φαγητό! Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας..

mymind

About The Author

Δείτε Επίσης