Όταν γεννήθηκε οι γονείς του τον πέταξαν στα σκουπίδια. Δείτε την εμφάνισή του στο X-Factor 17 χρόνια μετά που άφησε τους πάντες άναυδους!

Όταν ο Emmanuel Kelly ήταν ακόμη μωρό, τον ίδιο και τον αδελφό του τους βρήκαν μοναχές μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών στο Ιράκ, καθώς ο πόλεμος μαινόταν γύρω τους. Τα αδέλφια είχαν και τα δύο γεννηθεί με σοβαρά υπανάπτυκτα άκρα λόγω του χημικού πολέμου στην κοινότητά τους. Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες! Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν, οι μοναχές μετέφεραν τον Emmanuel και τον αδελφό του Ahmed, σε ένα ορφανοτροφείο. Το 1998, ο Emmanuel και ο Ahmed ανακαλύφθηκαν από την διάσημη αυστραλιανή ακτιβίστρια Moira Therese Kelly στο ορφανοτροφείο «Μητέρα Τερέζα» στη Βαγδάτη.

Η Moira αρχικά μετέφερε τον Emmanuel και τον Ahmed πίσω στο σπίτι της στην Αυστραλία για να τους παρέχει ιατρική περίθαλψη, αλλά στην πορεία αγάπησε πολύ τα δύο ατυχή παιδιά. Έτσι, η Moira έγινε όχι μόνο η ηρωίδα τους, αλλά και η θετή μητέρα τους. Η πρωτόγνωρη αίσθηση της αγάπης και της υποστήριξης, τους επέτρεψε να ανθίσουν στην ενήλικη ζωή τους. Ο Ahmed, που είναι τετραπληγικός και κολυμβητής, εκπροσώπησε την Αυστραλία στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Ο Emmanuel γεννήθηκε και με ένα ιδιαίτερο δώρο. Είναι ένας καταπληκτικός τραγουδιστής κι έτσι η οικογένειά του τον ενθάρρυνε να συμμετάσχει στο X Factor το 2011, όταν ήταν μόλις 17 χρονών. Η ερμνηνεία του θα σας συγκλονίσει…

About The Author

Δείτε Επίσης