Συνταγή που βοηθάει να καθαρίστε τα νεφρά σας από τις τοξίνες και μειώστε την χοληστερόλη σας

Εάν τα νεφρά σας χρειάζονται μια καλή διαδικασία καθαρισμού που θα εξαλείψει τις τοξίνες και θα ενισχύσει τη λειτουργία τους, οι μπάμιες είναι αυτό που χρειάζεστε! 

Αυτή η σούπερ τροφή καταναλώνεται συνήθως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ και στις Φιλιππίνες, καθώς είναι εξαιρετικά υψηλή σε θρεπτικά συστατικά. Συγκεκριμένα, ένα φλιτζάνι ακατέργαστες μπάμιες περιέχουν μόνο 30 θερμίδες, 3 γρ. φυτικές ίνες, 2 γρ. πρωτεΐνη, 7,6 γρ. υδατάνθρακες, 0,1 γρ. λίπος, 60 μίλι γρ. μαγνήσιο, 80 μίλι γρ. φολικό και 21 μίλι γρ. βιταμίνη C. Μπορείτε να τις καταναλώσετε ωμές ή με διάφορους τρόπους, στραγγιστές, τηγανισμένες, βρασμένες ή τουρσί.

Η κατανάλωσή τους θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να ελαττώσετε τον διαβήτη, να ρυθμίσετε την κακή χοληστερόλη, να καταπραΰνετε τα συμπτώματα του άσθματος, να αποφύγετε τα νεφρικά προβλήματα και να καθαρίζετε τα νεφρά σας από τις τοξίνες. Βοηθούν επίσης στην περίπτωση προβλημάτων με την απορρόφηση γλυκόζης στο στομάχι. Η συνταγή θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Κόψτε τέσσερις φρέσκες μπάμιες και τοποθετήστε τες στο νερό. Αφήστε τες εκεί μέχρι το επόμενο πρωί. Στη συνέχεια, με άδειο στομάχι, πίνετε αυτό το νερό για να αποφύγετε την συσσώρευση τροφίμων κατά τη διάρκεια της ημέρας και ρυθμίστε τα επίπεδα σακχάρου στην κυκλοφορία του αίματος.

Πηγή

About The Author

Δείτε Επίσης