Πήρε ένα Τσοπανόσκυλο για να του Φυλάει τα Πρόβατα, αλλά μόλις είδε ΤΙ έκανε την 1η του μέρα στη «δουλειά»;

Όταν ζεις σε φάρμα, υπάρχουν πάντα δουλειές που πρέπει να γίνουν. Και όταν τυχαίνει να είσαι κουτάβι Μπόρντερ Κόλεϋ που ζεις σε φάρμα, αυτό μάλλον σημαίνει πως σύντομα θα πρέπει να πηγαίνεις τα ζώα της για να βοσκήσουν. Αυτή η πανέξυπνη ράτσα είναι γνωστή για την σκληρή δουλειά και τις ικανότητές της.

Το βίντεο που θα δείτε κατέγραψε την πρώτη φορά που η Ciara πήγε τα πρόβατα να βοσκήσουν. Το κουτάβι 7 εβδομάδων βγήκε στο λιβάδι που ήταν τα πρόβατα επειδή η ιδιοκτήτριά της, Daire Bryne, ήθελε να σιγουρέψει πως μπορούσε να κατευθύνει ένα κοπάδι και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε ακόμα και εκείνη!

Μόλις η Ciara είδε τα πρόβατα, το ένστικτο της είπε να αρχίσει να τα κυνηγάει. Μπορεί να είναι η πρώτη της φορά αλλά μοιάζει σαν να το κάνει όλη της τη ζωή. Ο τρόπος που τρέχει με ενθουσιασμό και κατευθύνει τα πρόβατα δείχνει πόσο ταλέντο έχει. Εκτός από αυτό, φαίνεται πως είναι πολύ θαρραλέα. Σε σχέση με αυτά τα πρόβατα, είναι ακόμα ένα μικρό μωράκι αλλά αυτό δεν φαίνεται να την τρομάζει. Δεν είναι αξιολάτρευτη;

Credit: sun-gazing.com

About The Author

Δείτε Επίσης