Ο σύντροφός της πέθανε και ο μικρός παπαγάλος την αποχαιρετά με μια τρυφερή χειρονομία που έκανε χιλιάδες να κλάψουν

Το πουλί πλησίασε τη φίλη της που ξεκουραζόταν ήδη στο μικρό της κουτί, όπου είχαν τοποθετηθεί μερικά λουλούδια. Το συγκινητικό βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες 19 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Η θλίψη δεν είναι ένα μοναδικό συναίσθημα στους ανθρώπους. Τα ζώα μπορούν επίσης να ζήσουν αυτή την οδυνηρή εμπειρία, όπως αποκαλύπτεται από ένα βίντεο του TikTok που δείχνει έναν παπαγάλο να αποχαιρετά τρυφερά τον αποθανόντα σύντροφό του.

Το βίντεο τράβηξε τα βλέμματα περισσότερων από 19 εκατομμυρίων χρηστών. Μέσω μιας δημοσίευσης που έγινε στον λογαριασμό @Victorrosales3539, ένας παπαγάλος έδειξε πόσο λυπήθηκε που είδε τον αποθανόντα σύντροφό του στην περιπέτεια, γιατί άρχισε να μετακινεί ακόμη και τα λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί στο σώμα του. Όπως δείχνει το κλιπ, το φτερωτό ζώο πλησίασε και ακούμπησε το πράσινο φτέρωμά του με το ράμφος του. Ο νεκρός παπαγάλος βρισκόταν μέσα σε ένα χάρτινο κουτί και η φίλη της, προφανώς, προσπαθούσε να της πει ένα τρυφερό αντίο.

Από τη δημοσίευσή του, το κλιπ κατάφερε να προσθέσει περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και οι χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να αφήσουν τα πιο εγκάρδια μηνύματά τους, καθώς πολλοί δεν πίστευαν ότι τα ζώα μπορούσαν να εκφράσουν τέτοια συναισθήματα. Οι χρήστες επεσήμαναν ότι αυτά τα πουλιά είναι πολύ συναισθηματικά. «Είχα δύο παπαγάλους και το θηλυκό πέθανε πάνω μου. Το αρσενικό σταμάτησε να τρώει, πετούσε κατάματα από λύπη και τον φρόντισα τόσο καλά εκείνη τη μέρα. Δυστυχώς, πέθανε και αυτός δύο μέρες μετά», «Έχουν μόνο μια αγάπη στη ζωή τους», «Καημένε, αν οι άνθρωποι αγαπούσαμε λίγο όπως εσείς, θα ήμασταν άλλος κόσμος», «Οι παπαγάλοι έχουν ένα σύντροφο σε όλη τους τη ζωή», ήταν μερικά μηνύματα που άφησαν οι χρήστες του Διαδικτύου στο περίεργο δημοσίευμα.

πηγή : pet-sitting.gr

About The Author

Δείτε Επίσης