Κάμερα πιάνει 3 έξυπνα σκυλιά που συνεργάζονται για να ληστέψουν ένα κατάστημα παιχνιδιών

Ήταν μια εντυπωσιακή ληστεία. Το υπαίθριο Oasis Mall στην πόλη της Αλικαρνασσού της Τουρκίας φιλοξενεί μια σειρά από εστιατόρια και καταστήματα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το κατάστημα παιχνιδιών, Armağan . Είναι επίσης ο τόπος ενός πρόσφατου αξιολάτρευτου οργανωμένου εγκλήματος. Τις προάλλες, κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα παιχνιδιών απαθανάτισε την άφιξη μιας ομάδας σκυλιών στην εξώπορτα του καταστήματος, έχοντας φανερά φτάσει στον προορισμό τους.

Λίγο αργότερα, ο προφανής αρχηγός του σκύλου μπήκε κρυφά μέσα ενώ οι δύο σύντροφοί του ξεχώριζαν μπροστά. Στη συνέχεια, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια προσχεδιασμένη και συντονισμένη κίνηση, χτύπησαν. Ένα από τα σκυλιά μπροστά έτρεξε μέσα, σαν να ήθελε να δημιουργήσει εκτροπή. Εκείνη τη στιγμή, ενώ το εναπομείναν κουτάβι στεκόταν φρουρός στην πόρτα, ο αρχηγός σκύλος άρπαξε μια κούκλα από το ράφι του καταστήματος. Και κάπως έτσι, όλοι έκαναν την απόδρασή τους με τα κλοπιμαία .

Ομολογουμένως, η κλοπή δεν είναι καλό πράγμα – αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ήταν σίγουρα μια συναρπαστική ληστεία. Τι ακριβώς πήραν τα σκυλιά; Μια βελούδινη κούκλα σκύλου όπως αυτή: Σε μια συνέντευξη μετά την κλοπή, ο υπάλληλος Faruk Can είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα σκυλιά στοχοποιούν το κατάστημα. Στο παρελθόν, ωστόσο, τους έδιωχναν πριν προλάβουν να φύγουν με τιμαλφή. Αυτή τη φορά, τα κουτάβια περίμεναν την τέλεια στιγμή για να χτυπήσουν. Η κλοπή κόστισε στο κατάστημα περίπου 20 δολάρια, αν και κρίνοντας από το χαμόγελο στο πρόσωπο του Can καθώς περιέγραψε το περιστατικό, είναι περισσότερο εντυπωσιασμένος με τα σκυλιά παρά θυμωμένος. Πέρα από την εγκληματικότητα, εξακολουθούν να είναι καλά αγόρια και κορίτσια, τελικά.

About The Author

Δείτε Επίσης