Η εκπληκτική διάσωση ενός σκύλου που ζούσε κάτω από μια γέφυρα σε ένα κανάλι

Το “Hope for Paws” είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός διάσωσης ζώων, ο οποίος εδρεύει στο Λος Άντζελες και διαθέτει το προσωπικό του κανάλι στο YouTube όπου παρουσιάζει τις διασώσεις που πραγματοποιεί.

Πριν από μερικές ημέρες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό βίντεο διάσωσης. Αυτή τη φορά δέχτηκαν μια κλήση από μια κυρία η όποια ζήτησε τη βοήθεια τους καθώς ένας Γερμανικός Ποιμενικός είχε βρει καταφύγιο σε ένα κανάλι. Ήταν μόνη της, πεινασμένη και αναγκασμένη να κοιμάται σε ένα βρώμικο και υγρό περιβάλλον.

Οι δυο διασώστες έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς η Adrienne (αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν), ζούσε σε ένα άθλιο περιβάλλον και ήταν πολύ τρομαγμένη. Ακόμη και ο Eldad, ο οποίος είναι ένας πολύ έμπειρος διασώστης σκύλων, ήταν διστακτικός. «Το παραδέχομαι, καθώς την πλησίαζα, αγχωνόμουν όλο και περισσότερο,» λέει. «Δεν είχα δει ποτέ τη συμπεριφορά της και δεν ήξερα τι να περιμένω.»

Οι δυο τους παρέμειναν ψύχραιμοι και σε εγρήγορση, περπατώντας πολύ ήσυχα και προσεκτικά από πίσω της για να μην την ξυπνήσουν και την τρομάξουν. Μόλις κατάφεραν να περάσουν το λουρί γύρω από το λαιμό της, αυτή ξύπνησε και ένιωσε πως απειλείται, την ηρέμισαν και προσπάθησαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη δίνοντας της φαγητό. Ευτυχώς η πείνα της ήταν πιο μεγάλη από τον φόβο της και έτσι κατάφεραν να την κερδίσουν.

Τελικά, μπόρεσαν να μεταφέρουν την Adrienne στο αυτοκίνητο και πήρε έτσι το δρόμο για την ανάκαμψη. Στο κτηνιατρείο, η Adrienne έλαβε την ιατρική περίθαλψη που χρειαζόταν. Οι πατούσες της αιμορραγούσαν από το περπάτημα που είχε κάνει στο ζεστό τσιμέντο. Και με λίγη φροντίδα, αγάπη και περιποίηση, έγινε τόσο όμορφη εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το καλύτερο όλων είναι πως έχει βρει μια όμορφη οικογένεια που την φροντίζει και την καλομαθαίνει καθημερινά. Δείτε το βίντεο παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε το, για να δουν όλοι πως δίνοντας λίγο παραπάνω σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω μας μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές κάποιον.

via

About The Author

Δείτε Επίσης