Γλαρό-σκυλο: Το Θαλασσοπούλι που έμαθε να γαβγίζει και μας έχει κλέψει την καρδιά (Βίντεο)

Κάποια άγρια ζώα έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τους ανθρώπους, που συμπεριφέρονται λες και είναι κατοικίδια. Ο συγκεκριμένος γλάρος κάνει σαν σκύλος. Αυτός ο γλάρος έρχεται τόσο συχνά στο μπαλκόνι, που έχει γίνει φίλος με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Οι δυο τους τα λένε καθημερινά και ο άντρας έχει μάθει το θαλασσοπούλι να γαβγίζει σαν σκύλος. Ίσως το πουλί να προσπαθεί να πει κάτι γαβγίζοντας. Σαν αυτά που προσπαθούν να πουν και τα σκυλιά, όπως: “Πάρτε δρόμο από το σπίτι μου!” ή “Απομακρυνθείτε γιατί θα σας δαγκώσω”.Μπορεί, απλά, το γάβγισμα να είναι ο τρόπος του να δείξει στον άνθρωπο ότι είναι ο καλύτερός του φίλος, μιας και ως γνωστόν οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Σύμφωνα με τον άντρα που ανέβασε το βίντεο ο γλάρος αποφάσισε να κάνει τη φωλιά του στο μπαλκόνι του κι εκεί να μεγαλώσει τα γλαράκια του. “Δουλεύω στο Λίβερπουλ της Αγγλίας κι έχω ένα σπίτι εκεί. Η Γκάλι είναι ένας θηλυκός γλάρος που έχουμε γίνει φίλοι και ζει στο μπαλκόνι μου, ενώ μεγαλώνει τον νεοσσό της” λέει ο άντρας για την καινούρια του φιλενάδα. “Ένα βράδυ της ζήτησα αν θα μπορούσε να κάνει έναν λιγότερο ενοχλητικό θόρυβο και της πρότεινα να γαβγίζει” λέει ο άνδρας για τον γλάρο που ζει στο μπαλκόνι του. “Προς έκπληξή μου, ο γλάρος με αντέγραψε κι άρχισε να γαβγίζει. Έκτοτε, κάθε μέρα που θα της φωνάξω, θα μου γαβγίσει. Και τώρα είμαστε πολύ καλά φιλαράκια!” εξηγεί ο άντρας για τον γλάρο που γαβγίζει.

Το βίντεο με τον αξιολάτρευτο σκυλό-γλαρο ανέβηκε στα social media και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral, με τους χρήστες να ξεκαρδίζονται με το αστείο πουλάκι. “Lol, σχεδόν δεν πιστεύω αυτά που ακούω και βλέπω… Πρέπει να υπνοβατώ!” σχολιάζει κάποιος που δεν μπορεί να χωνέψει ότι κάπου στο Λίβερπουλ υπάρχει ένας γλάρος που γαβγίζει.

sputniknews

About The Author

Δείτε Επίσης