Αν αγαπάτε τα άλογα, τότε σίγουρα θα λατρέψετε τον Big Jake! Πρόκειται για ένα υπέροχο άλογο, που όμως δε μοιάζει με τα υπόλοιπα του είδους του!

Αν αγαπάτε τα άλογα, τότε σίγουρα θα λατρέψετε τον Big Jake! Πρόκειται για ένα υπέροχο άλογο, που όμως δε μοιάζει με τα υπόλοιπα του είδους του! Γιατί; Μα απλούστατα, επειδή τα κοιτάζει όλα αφ’υψηλού. 0 Big Jake μπήκε το 2012 στο βιβλίο Γκίνες ως το ψηλότερο άλογο του πλανήτη. Κι όχι άδικα! Το τεράστιο, κυριολεκτικά άλογο, έχει ύψος 2.09 μέτρα και ζυγίζει 1.179 κιλά! Ο ιδιοκτήτης του, ο Jerry Gilbert από το Poynette του Ουισκόνσιν, δηλώνει πολύ τυχερός που έχει αυτό το υπέροχο ζώο. Σύμφωνα με αυτόν, ο Big Jake είναι ένας γίγαντας με χρυσή καρδιά!

Το άλογο εκπαιδεύεται για να παίρνει μέρος σε αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων. Η διατροφή του, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του ιδιοκτήτη του, είναι σωστή και ισορροπημένη. Περιλαμβάνει 2 μπάλες σανού καθημερινά, πολλή βρώμη και μια ποικιλία βιταμινών. Μπορείτε να φανταστείτε πως είναι ένα άλογο με τόσο μεγάλο ύψος; Σίγουρα επιβλητικό! Ο Jerry ισχυρίζεται πως όποιος αντικρύζει πρώτη φορά τον Big Jake, χάνει τα λόγια του. Κάνει 5 λεπτά να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ζώου! Και με το δίκιο του, δε συμφωνείτε;

via

About The Author

Δείτε Επίσης