Ήθελε να μάθει στον παπαγάλο του να μιλάει.

Οι παπαγάλοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο έξυπνα είδη πουλιών στον κόσμο. Αυτό το πολύχρωμο και έξυπνο πτηνό έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές και τις φαντασίες χιλιάδων ανθρώπων. Η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε έναν παπαγάλο είναι αυτή που κάθεται πάνω στο ώμο ενός πειρατή, πολλές φορές έχοντας το ένα μάτι του καλυμμένο. Η συγκεκριμένη εικόνα, όμως, όσο συνηθισμένη και αν είναι, δεν είναι πολύ δίκαιη για τους παπαγάλους. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο αστείοι και ενδιαφέροντες, από το να κάθονται στον ώμο ενός πειρατή, και απαιτούν πολύ φροντίδα, αγάπη και εκπαίδευση για να αναπτυχθούν και γίνουν αυτό που μπορούν να γίνουν.

Αυτός ο όμορφος και πολύχρωμος παπαγάλος που πρωταγωνιστεί σε αυτό το βίντεο είναι ζωντανή απόδειξη του πόσο ενεργητικοί, αστείοι και αγαπησιάριδες μπορούν να γίνουν. Αυτός ο μαυροκέφαλος Caique, ένα είδος παπαγάλος, ξέρει ακριβώς πως να κουνηθεί όταν ξεκινήσει η μουσική. Αυτός ο ζωηρός παπαγάλος χορεύει στους ρυθμούς ενός ιρλανδέζικου τραγουδιού τόσο καλά όσο και ένας επαγγελματίας χορευτής. Χοροπηδάει πάνω κάτω, κλωτσάει και επιδεικνύει κάποιες δύσκολες κινήσεις στον ρυθμό του ιρλανδέζικου τραγουδιού “Emerald”. Είναι φανταστικό το να βλέπεις πόση ενέργεια έχε αυτός ο παπαγάλος και είναι αναμενόμενο να πούμε ότι έχει είναι φυσικό ταλέντο στον χορό.

Ενώ οι παπαγάλοι είναι περισσότερο γνωστοί για τις ικανότητες τους στην ομιλία, αν εκπαιδευτούν μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα κόλπα. Πολλοί μαθαίνουν να πηδούν μέσα από στεφάνια, να ξαναβρίσκουν πράγματα, να κάνουν σινιάλα ή να δίνουν εντολές ή ακόμα και να κάνουν ποδήλατο! Έχουν εξαιρετική μνήμη και ανακλητικές ικανότητες, οι οποίες με θετική ενίσχυση, χρόνο και αφοσίωση μπορούν να τους βοηθήσουν να μάθουν πάρα πολλά κόλπα. Δείτε αυτό το χορευτικό στο βίντεο και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο χαρισματικοί είναι.

via

About The Author

Δείτε Επίσης