Σκότωσαν την μητέρα της και την Τραυμάτισαν σοβαρά. Μόλις δείτε την Αντίδρασή της όταν την σώζουν, θα Δακρύσετε!

Παρακάτω θα διαβάσετε μια ιστορία που θα σας φέρει δάκρυα χαράς και λύπης. Ένα 8 μηνών μωρό αράχνη-μαϊμού πιάστηκε από λαθροκυνηγούς, οι οποίοι αιχμαλωτίζουν μαϊμούδες και τις πουλάνε για κατοικίδια. Στο Belize είναι παράνομο και το να πιάνεις μαϊμούδες αλλά και το να τις έχεις σαν κατοικίδια. Αυτό το μωρό κρατούσε σφιχτά τη μητέρα του πάνω σε ένα δέντρο, όταν οι λαθροκυνηγοί το άρπαξαν και σκότωσαν την μητέρα του. Το έβαλαν σε ένα σάκο και το κρατούσαν για μέρες δεμένο χωρίς φαγητό ή νερό. Ωστόσο, το περιστατικό αναφέρθηκε στο τμήμα δασοκομίας του Belize το οποίο κατάφερε να εντοπίσει την μικρή μαϊμού γρήγορα και να την πάει στην Κλινική για Άγρια Ζώα του Belize. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το μωρό που μετά βίας κατάφερε να παραμείνει ζωντανό, καθώς το παραλαμβάνει το προσωπικό της κλινικής και το ονομάζουν Izzie. Το σοκ που έπαθε και η αφυδάτωση την έκαναν να φτάσει κοντά στον θάνατο, αλλά το πρώτο πράγμα που έκαναν οι γιατροί και οι νοσοκόμες ήταν να αγκαλιάσουν τον μικρό αυτό άγγελο και μετά να του χορηγήσουν υγρά.

Καθώς την εξετάζουν προσεκτικά, θα δείτε την Izzie να εκφράζει τον πόνο της, κάτι που κάνει τους γιατρούς να καταλάβουν ότι έχει σπάσει το χέρι της. Η ακτινογραφία έδειξε ότι όχι μόνο υπέφερε λόγω των σπασμένων οστών της, αλλά και ότι είχε δεχτεί 5 σκάγια στο σώμα της από του θανάτου της μητέρας της. Ευτυχώς, η κλινική είχε αρκετά χρήματα έτσι ώστε να καλέσει έναν χειρούργο από τις ΗΠΑ και να παρέχει στην μικρή μαϊμού την απαραίτητη θεραπεία για να σωθεί το χέρι της. Αυτή η τυχερή μαϊμού χρειάστηκε 4 χειρουργεία για να σωθεί η ζωή της. Στο βίντεο θα δείτε να την περιποιούνται με συμπόνια και σίγουρα θα σας κάνει να κλάψετε. Αν και η ανάρρωση της ήταν αργή, η φροντίδα του αφοσιωμένου προσωπικού των Wildtrackers επέτρεψε στην Izzie να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Τελικά κατάφερε να χρησιμοποιήσει το τραυματισμένο χέρι της και να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο! Επέστρεψε με χαρά στα δέντρα, από την οποία την είχαν απομακρύνει με τόσο άσχημο τρόπο. Το βίντεο είναι απίστευτα συγκινητικό!

close