Δεν μπορούσαν να Καταλάβουν τι είναι ΑΥΤΑ, στην Πλαγιά του Βουνού. Μόλις όμως πλησίασαν, έμειναν άφωνοι.

Όταν σχεδιάζουμε διακοπές, σχεδόν όλοι έχουμε ένα διαφορετικό αγαπημένο μέρος που θέλουμε να πάμε ή κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Σε κάποιους αρέσει να πηγαίνουν σε μια μεγάλη πόλη και να βλέπουν τα φώτα της, ενώ άλλοι προτιμούν να κάνουν πεζοπορία σε κάποιο βουνό. Κάποιοι το παίρνουν χαλαρά, ενώ άλλοι – όπως οι περιπετειώδεις τύποι στο παρακάτω βίντεο – πάνε τις διακοπές τους σε άλλο επίπεδο! Αυτοί οι τύποι δεν πάνε στην παραλία, ή στο ποτάμι, ή ακόμη σε κάποια πόλη – όχι, πάνε στο πιο μοναδικό ταξιδιωτικό κατάλυμα Skylodge Adventure Suites, το οποίο βρίσκεται στην πλαγιά ενός βουνού!

Οι διακοπές στο Skylodge Adventure Suites σχεδόν πάντα καταλήγουν να είναι μια μικρή έκπληξη, αφού πρέπει στην ουσία να ανεβείτε το βουνό για να φτάσετε στο κατάλυμα σας. Αλλά μόλις φτάσετε, ετοιμαστείτε για εντυπωσιακή θέα, γραφικά τοπία και μερικές από τις καλύτερες ανατολές στον κόσμο. Το βίντεο που εϊναι γεμάτο αδρεναλίνη δείχνει ακριβώς τι περιλαμβάνει η διαμονή σε αυτό το απίστευτο ξενοδοχείο, μαζί με την αρχική πεζοπορία και ένα υπέροχο δείπνο με θέα το περουβιανό τοπίο.

Και όταν σας πάρει ο ύπνος σε αυτή τη μοναδική «άτρακτο», το πρωί θα ζήσετε την καλύτερη στιγμή! Αυτοί οι τυχεροί επισκέπτες ξυπνάνε κάθε πρωί και σκαρφαλώνουν λίγο παραπάνω, καταλήγοντας να κρέμονται πάνω από μια υπέροχη περιοχή γνωστή ως η Ιερή Κοιλάδα – και είναι τόσο όμορφη όσο ακούγεται. Δείτε στο βίντεο αυτό το απίστευτο σημείο για διακοπές και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook αν σκοπεύετε ήδη να πάτε στο Περού!

Credit: americanoverlook.com

About The Author

Δείτε Επίσης