Τα 7 Αδέρφια της Νύφης την ώρα της δεξίωσης του γάμου εκτέλεσαν μια χορογραφία με τη βοήθεια μιας βρετανικής σχολής χορού

Το να περιβάλλεται κανείς από την οικογένειά του την ημέρα του γάμου του, είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα. Το συναίσθημα αυτό, είναι πραγματικά ανεκτίμητο. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τα επτά αδέρφια μια νύφης, να της κάνουν το πιο όμορφο δώρο γάμου. Αυτό που της είχαν ετοιμάσει, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της. Τα αδέρφια της, που ήταν σε ηλικίες από 15 έως και 46 ετών, την ώρα της δεξίωσης του γάμου εκτέλεσαν μια χορογραφία με τη βοήθεια μιας βρετανικής σχολής χορού.

Με τη χορογραφία αυτή, ήθελαν να δείξουν στην αδερφή τους, ότι θα είναι για πάντα δίπλα της σε ότι χρειαστεί. Στη χορογραφία, έπαιξαν πολλά τραγούδια όπως το «Thriller» του Michael Jackson και το «All The Single Ladies» της Beyonce. Η παράσταση που έδωσαν ήταν καταπληκτική και εντυπωσίασε τους πάντες. Ισχυρίζονται πως προετοιμάστηκαν για αυτή, κάνοντας μόνο έξι ώρες πρόβες. Η αδερφή τους, ξετρελάθηκε με τη χορογραφία και δάκρυσε από συγκίνηση. Δείτε την υπέροχη χορογραφία στο βίντεο.

Credit: Upliftingforever

About The Author

Δείτε Επίσης