Γέφυρα καταρρέει και περιπατητές πέφτουν στο κενό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελαφρά τραυματίες είναι τέσσερις Γάλλοι περιπατητές μετά από κατάρρευση γέφυρας στη Νέα Ζηλανδία. Η παρέα των τεσσάρων φίλων διέσχιζε τη γέφυρα όταν ξαφνικά αυτή κατέρρευσε με αποτέλεσμα να βρεθούν στα παγωμένα νερά του ποταμού. Η Adrien Whistler και οι τρεις φίλοι της περπατούσαν στο φημισμένο “Great Walk” Λίμνη Waikaremoan όταν αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με την κάμερά τους.

Αντί στα πλάνα τους να καταγραφούν οι ομορφιές της φύσης, τους βλέπουμε να πέφτουν από τα 8 μέτρα στα παγωμένα νερά του ποταμιού. Εκπρόσωποι της αρχής που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια της συγκεκριμένης γέφυρας υποστηρίζουν ότι πρόκειται για σπάνιο περιστατικό καθώς η γέφυρα είχε επιθεωρηθεί και είχε κριθεί κατάλληλη προς χρήση τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το Τμήμα Συντήρησης το συμβάν προκλήθηκε από ένα καλώδιο που έχει “πέσει”. “Αυτό επηρέασε τη σταθερότητα της γέφυρας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω γλίστρησαν και έπεσαν,” είπε ένας υπάλληλος στην New Zealand Herald.

via

About The Author

Δείτε Επίσης