Οδηγός του ΟΑΣΑ μας δείχνει πόση τιτάνια υπομονή χρειάζεται για να τα βγάλεις πέρα σε τέτοιο δρομολόγιο. Οι «ευγενικοί» επιβάτες και τα happenings που συνέβησαν.

Αυτόν τον οδηγό του ΟΑΣΑ θα τον αγαπήσεις. Έκανε κάτι που θα δίσταζαν αρκετοί να το τολμήσουν. Κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τι συμβαίνει κάθε πρωί στο δρομολόγιο Ελληνικό – Σαρωνίδα όπου ο κόσμος πηγαίνει για μπάνιο. Αν χρησιμοποιείς μέσα μεταφοράς, θα καταλάβεις ακριβώς τι πρόκειται να δεις στο βίντεο. Αν όχι, θα μείνεις μάλλον άφωνη. Όπως αναφέρει στην αρχή του βίντεο ο οδηγός, το λεωφορείο χωράει 250 άτομα, αλλά ο κόσμος που περιμένει στη στάση είναι χιλιάδες. (Εντάξει, χιλιάδες μπορεί να μην είναι αλλά σίγουρα πολλοί παραπάνω από όσοι χωράνε στο λεωφορείο). Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πόσο «ευγενικοί» είναι οι επιβάτες όπως και ο τρόπος που θα μπουν στο λεωφορείο.

Φυσικά, ειρωνικά το είπε αφού όπως θα δεις, συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Με το που ανοίγουν οι πόρτες ο κόσμος προσπαθεί να μπει μεσα ολος μαζί χωρίς σειρά, με τεράστιες τσαντες να εμποδίζουν την είσοδο, φωνές, σπρωξίματα, γκρίνια, παράπονα. Στο 1.50 θα δεις μια θεά επιβάτιδα η οποία ζητά από τον οδηγό να καθίσει δίπλα του και όταν εκείνος της εξηγεί ότι δεν μπορεί να συμβεί λόγω κανονισμού η ίδια με ύφος απαντά «Απλά θέλω να πάω σπίτι μου, δεν μπορώ». Παράλληλα, ο οδηγός προσπαθεί να κλείσει τις πόρτες και την μπάρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Αυτό το βίντεο, που ήδη έχει γίνει viral μας δείχνει την τιτάνια υπομονή που πρέπει να έχει ένας οδηγός λεωφορείου αντιμετωπίζοντας καθημερινά τέτοιες καταστάσεις και να έχει το ρόλο του «διαιτητή».

womantoc.gr