Άνδρας κερδίσει μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες καταφέρνοντας να βάλει με τα χέρια στο στόμα του 496 καλαμάκια και να τα κρατήσει εκεί για 10 δευτερόλεπτα. (Βίντεο)

Το απίθανο ρεκόρ ενός Ινδού, ο οποίος χώρεσε στο στόμα του 496 καλαμάκια, θύμισε η ιστοσελίδα των ρεκόρ Γκίνες, στο αφιέρωμα που κάνει εβδομαδιαίως σε επιδόσεις που έχουν μείνει στην ιστορία καθώς κανείς δεν κατάφερε να το καταρρίψει. Ο Ρίσι πέτυχε το ρεκόρ τον Μάρτιο του 2011, καταφέρνοντας να βάλει με τα χέρια στο στόμα του 496 καλαμάκια και να τα κρατήσει εκεί για 10 δευτερόλεπτα. Η επίδοση αυτή είναι η κορυφαία μέχρι σήμερα.

Η επίτευξη του ρεκόρ πάντως δεν ήρθε «αναίμακτα», αφού για να χωρέσουν όλα αυτά τα καλαμάκια στο στόμα του χρειάστηκε να μείνει…φαφούτης, καθώς έβγαλε όλα τα δόντια του. Ο ίδιος είναι επίσης κάτοχος ενός ακόμα ρεκόρ, αυτού με τις περισσότερες σημαίες-τατουάζ στο σώμα του. Στο διάστημα από τον Ιούλιο του 2009 έως τον Ιούλιο του 2011 είχε κάνει τατουάζ 366 σημαίες. Για την ιστορία, υπάρχει και ρεκόρ που αφορά τα περισσότερα καλαμάκια στο στόμα χωρίς τη βοήθεια των χεριών. Είναι 400 και το πέτυχε ο Βρετανός Σιμόν Έλμορ τον Αύγουστο του 2009.

via

close