Όταν διαπίστωσε ότι ο άστεγος άντρας είναι τυφλός, πήρε την επιγραφή του και άλλαξε τις λέξεις. Δείτε τι συνέβη αμέσως μετά.

Κάθε βράδυ,  600.000 με 700.000 Αμερικανοί βιώνουν την έλλειψη στέγης. Η βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε στους άστεγους δεν είναι μόνο τα χρήματα. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να προσφέρουμε είναι ο χρόνος και η διορατικότητα μας. Σε αυτό το βίντεο, συναντάμε ένα τυφλό άστεγο άνδρα που κάθεται σε μια πολυσύχναστη πλατεία. Στα πόδια του έχει τοποθετήσει μια πινακίδα από χαρτόνι που λέει, “Είμαι τυφλός, παρακαλώ βοηθήστε με.” Ωστόσο, κανείς δεν σταματάει, κανείς δεν του δίνει σημασία. Όλοι τον αγνοούν.

Μέχρι που μια γυναίκα σταματάει μπροστά του, μαζεύει την επιγραφή του και αρχίζει να γράφει σε αυτήν. Από τη στιγμή που φεύγει, ο άνθρωπος αρχίζει να λαμβάνει περισσότερα χρήματα. Όταν παρατηρεί ότι η κοπέλα  επέστρεψε σε αυτόν, εκείνος την ρωτάει, “Τι έκανες στο χαρτόνι μου;” Εκείνη απαντάει, “Έγραψα το ίδιο, με διαφορετικές λέξεις!” Για την ακρίβεια έγραψε “Είναι μια όμορφη μέρα, αλλά δεν μπορώ να τη δω.” Αυτό το καταπληκτικό βίντεο δείχνει πώς η δύναμη των λέξεων μπορεί να αλλάξει το μήνυμά μας, και ως εκ τούτου τις επιπτώσεις μας στον κόσμο. Μπορείτε να θυμηθείτε ποια ήταν η τελευταία στιγμή που κάνατε κάτι για να αλλάξετε τον κόσμο;

Πηγή: diaforetiko.gr

About The Author

Δείτε Επίσης