«Θέλω να γεράσω μαζί σου»: Ένα υπέροχο βίντεο για την παντοτινή αγάπη για όλα τα ζευγάρια!

Κατά καιρούς έχω γράψει πολλά άρθρα με συμβουλές για ζευγάρια για να βελτιώσουν την σχέση τους και πως να κάνουν την ζωή τους καλύτερη. Όμως όταν είδα αυτό το βίντεο συνειδητοποίησα πως ποτέ δεν έχω γράψει κάτι που απλά να εξυμνεί την ζωή και την αγάπη των ζευγαριών. Είναι τόσο απλό και όμως δεν το έκανα ποτέ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε πόσο υπέροχος είναι ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει στην ζωή μας και να του δείχνουμε πόσο τον αγαπάμε κάθε στιγμή.

Είναι απίστευτο να θέλεις να περάσεις την ζωή σου με έναν άνθρωπο και να θέλεις να γεράσεις μαζί του. Βέβαια ένα βίντεο μπορεί να πει περισσότερα πράγματα από ότι δυο λόγια γραμμένα σε υπολογιστή. Το βίντεο ξεκινά με μια φράση του Αϊνστάιν :»Μια φωτογραφία δεν μεγαλώνει ποτέ και δεν παλιώνει. Εσύ και εγώ αλλάζουμε, οι άνθρωποι αλλάζουν μέσα στους μήνες και στα χρόνια αλλά μια φωτογραφία θα μένει πάντα η ίδια».

Αγάπη παντοτινή και αιώνια! Σαν εκείνη που βλέπουμε στις ταινίες και που ίσως οι περισσότεροι από μας ευχόμαστε να μας τύχει. Σαν εκείνη στην ταινία animation Up, όπου ο Carl και η Ellie, ζήσανε ό,τι πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε και δεν πιστεύουμε καν ότι μπορεί να υπάρχει! “Θέλω να γεράσω μαζί σου”: Ένα υπέροχο βίντεο για την παντοτινή αγάπη! Το animation περιλαμβάνει τις πιο γλυκές στιγμές του «ψηφιακού ζευγαριού», μια σύντομης διάρκειας ρομαντική ιστορία, μια αγάπη βαθιά και αληθινή!

About The Author

Δείτε Επίσης