Απίστευτη ενέργεια αστυνομικού. Έσωσε ένα σκυλάκι από χείμαρρο και του έδωσε το φιλί της ζωής, για να βγάλει το νερό που είχε καταπιεί. (Βίντεο)

Ένας άτυχος σκύλος σώθηκε από τον πνιγμό χάρη στην αυτοθυσία ενός αστυνομικού στη Βολιβία. Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το σκύλο να παλεύει με τα επικίνδυνα ρεύματα του υπερχειλισμένου ποταμού Λιμποριάνα. Δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή της Σάλγκαρ, εντόπισαν το ζώο που έπεσε μέσα στο ορμητικό νερό. Άρχισαν έντρομοι να τρέχουν, πηγαίνοντας παράλληλα με τον ποταμό για να καταφέρουν σώσουν τον σκύλο. Ένας αστυνομικός βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή του, πηδά στο ποτάμι και παίρνει το σκυλάκι αγκαλιά, βγάζοντας το έξω με ασφάλεια. Ο σκύλος είχε χάσει τις αισθήσεις του και ο αστυνομικός, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και το… φιλί της ζωής.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το ζώο υπέστη σοβαρά τραύματα από τις πέτρες και τα μπάζα που βρίσκονταν στο ποτάμι, αλλά αναμένεται να ανακάμψει μέσα στις επόμενες μέρες. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι στην Σάλγκαρ δεν είχαν την ίδια τύχη. Περισσότερα από 60 άτομα έχασαν την ζωή τους μετά την κατολίσθηση που προκλήθηκε εξαιτίας της υπερχείλισης του ποταμού από τις καταρρακτώδεις βροχές. Η κωμόπολη θάφτηκε κυριολεκτικά κάτω από τόνους λάσπης καθώς πρόκειται για την χειρότερη καταστροφή από πλημμύρες την τελευταία δεκαετία. Αγνοούνται πολλά άτομς και ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί.

Πηγή

About The Author

Δείτε Επίσης