Οδηγός λεωφορείου σώζει την τελευταία στιγμή ένα χαμένο παιδί!

Οι άνθρωποι που επενέβαιναν σε ένα τοπικό λεωφορείο του εξωτερικού πίστευαν πως ήταν μια συνηθισμένη μέρα, μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός πάτησε απότομα το φρένο.
Ο οδηγός Bill Clark έκανε το συνηθισμένο του δρομολόγιο όταν ξαφνικά κάτι του τράβηξε την προσοχή. Συνειδητοποίησε πως ήταν ένα μικρό παιδάκι έτρεχε στη μέση του δρόμου. Αν και εργάζεται 17 χρόνια δεν του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Ο ίδιος εξηγεί: « Από τη στιγμή που είδα το παιδάκι δεν είμαι σίγουρος αν έβλεπα τα αυτοκίνητα γύρω μου. Ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτό που θα μπορούσε να έχει χτυπήσει.»

Ευτυχώς ο Clark ήταν εκεί. Πήρε το παιδί και του πρόσφερε ζεστή σοκολάτα. Παρόλο που δεν ήταν τρομοκρατημένο, δεν μπορούσε να του εξηγήσει που ακριβώς ήταν το σπίτι του. Μερικές ώρες αργότερα, οι αρχές ανακάλυψαν πως το 2 ετών αγοράκι βγήκε από το διαμέρισμα του πατέρα του την στιγμή που αυτός κοιμόταν.
Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τον οδηγό ήρωα αλλά ο ίδιος παραμένει ταπεινός και δηλώνει πως κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο εφόσον είναι θέμα ενστίκτου.

via

About The Author

Δείτε Επίσης

close