Ένα τραγικό ατύχημα τους άλλαξε για πάντα τη ζωή. Δεν έπαψαν όμως ποτέ να πιστεύουν στο Θεό και η ζωή τους έδωσε μια Δεύτερη Ευκαιρία!

Παρά τα όσα συνέβησαν σ’ αυτό το ζευγάρι, ο Ian και η Larissa δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους στο Θεό. Με την τεράστια υποστήριξη που είχαν από τους φίλους και την οικογένειά τους, μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Η Larissa και ο Ian Murphy γνωρίστηκαν όταν ήταν στο κολέγιο και ερωτεύτηκαν αμέσως. Ήξεραν από την αρχή ότι ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Το μεγαλύτερο κοινό τους στοιχείο ήταν η Χριστιανική τους πίστη. Σκόπευαν να παντρευτούν αμέσως μόλις θα τελείωναν τις σπουδές τους. Το όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν μία μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Δέκα μήνες όμως αφ’ ότου ξεκίνησαν να βγαίνουν, ο Ian έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτι που τον έκανε να πέσει σε κώμα για μήνες.

Όταν ξύπνησε, ήταν ξεκάθαρο ότι είχε υποστεί τεράστια βλάβη στον εγκέφαλο, και το σώμα του δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Πήρε αρκετό χρόνο στη Larissa μέχρι να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο άντρας που αγαπούσε άλλαξε σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορούσε ποτέ να το φανταστεί. Παραλίγο να κλονιστεί η πίστη της, αλλά μόλις ζήτησε από το Θεό να της δείξει ένα σημάδι, τότε κατάλαβε ότι ακόμη αγαπούσε τον Ian γι’ αυτό που ήταν. Ήταν ο άντρας της ζωής της! Όταν παντρεύτηκαν, είχαν πλημμυριστεί από τεράστια αγάπη την ημέρα του γάμου τους. Όπως η Larissa προχωρούσε στο διάδρομο, είδε τον άντρα της να την περιμένει, με τους φίλους του να στέκονται δίπλα του την πιο σημαντική μέρα της ζωής του.

About The Author

Δείτε Επίσης