Ηλικιωμένος άντρας μαθαίνει να φτιάχνει τα μαλλιά της γυναίκας του που έπαθε εγκεφαλικό επειδή δεν μπορεί να τα φτιάξει μόνη της

Ένας αφοσιωμένος σύζυγος έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους από τότε που έμαθε πώς να φτιάχνει τα μαλλιά της συζύγου του, επειδή εκείνη δεν μπορεί πλέον να το κάνει μόνη της. Η επί 45 χρόνια σύζυγος του Andrew, Theresa, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από 18 χρόνια, γεγονός που της άφησε κινητικά προβλήματα. Όταν η Theresa αγάπησε ένα χτένισμα που δεν μπορούσε να φτιάξει μόνη της, εκείνος ήταν αποφασισμένος να το κάνει για ‘κείνη.  Το κομμωτήριο Foundry στο New Braunfels του Τέξας μπήκε στο Facebook για να μοιραστεί ένα βίντεο με την κομμώτρια Andrea Gomez να μαθαίνει στον Andrew πώς να φτιάχνει τα μαλλιά της Theresa. Το εντυπωσιακό βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 9,2 εκατομμύρια φορές. Όλα ξεκίνησαν όταν τα τρία παιδιά του ζευγαριού έκαναν έκπληξη στην Theresa με μία κάρτα δώρου για το εν λόγω κομμωτήριο για την Ημέρα της Μητέρας. Η μητέρα τους ερωτεύτηκε με το νέο της χτένισμα, αλλά ήταν απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να το χαρεί αρκετά αφού έκανε ντους το επόμενο πρωί.  Γνωρίζοντας πόσο χαρούμενη έκανε τη γυναίκα του το χτένισμα, ο Andrew αποφάσισε να επιστρέψει στο κομμωτήριο για να πάρει συμβουλές για το πώς να το κάνει ο ίδιος.

Όταν η Andrea συνειδητοποίησε τι προσπαθούσε να κάνει ο άντρας, προσφέρθηκε να του κάνει ένα μάθημα για το πώς να φτιάχνει τα μαλλιά της συζύγου του.  Επέστρεψαν στο κομμωτήριο την επόμενη μέρα και ενώ η Andrea του έδειξε πώς να φτιάξει τα μαλλιά της Theresa, η Raigen Kelley, μία άλλη κομμώτρια, κατέγραψε το συγκινητικό βίντεο. “Νόμιζα ότι θα μου έδειχνε λίγα πράγματα, όπως το πώς να χρησιμοποιώ τη βούρτσα και το πιστολάκι και ξαφνικά μου έκανε ένα μάθημα 45 λεπτών,” δήλωσε ο Andrew στο KENS 5.  Όταν η Raigen μοιράστηκε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, έγραψε πως «αυτή είναι η απόδειξη ότι υπάρχει πραγματική αγάπη». “Ήταν πραγματικά ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπόρεσα να δω στη ζωή μου,” έγραφε. “Αυτό το βίντεο έφερε δάκρυα στα μάτια μου… πόσο καταπληκτικός άνθρωπος και τι τυχερή γυναίκα που είναι η σύζυγός του!”  Ο γιος του συζύγου, Steve, είπε στο Today πως ο πατέρας του δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για τη φροντίδα της Theresa μετά το χτύπημά της.

Έπιασε δουλειά και ως οδηγός λεωφορείου πριν τρία χρόνια για να βλέπει περισσότερο τη γυναίκα του. “Πηγαίνει στη δουλειά στις έξι και γυρνάει στο σπίτι στις 8:30 και παίρνει πρωινό μαζί της, την ταΐζει και την πλένει,” είπε ο Steve. “Φτιάχνουν το μεσημεριανό γεύμα, και στη συνέχεια επιστρέφει στη δουλειά από τις δύο έως τις πέντε, και έρχεται σπίτι για δείπνο… και τη φροντίζει και την παίρνει έτοιμη στο κρεβάτι.”  ότι η Theresa φρόντισε τα παιδιά τους όταν εκείνος έλειπε για δουλειά και αυτό ήταν απλώς ένα ακόμη παράδειγμα της σχέσης τους. Το ζευγάρι δεν ήξερε καν τι ήταν το Facebook μέχρι που ο γιος τους τους το εξήγησε, έτσι ξαφνιάστηκαν από την δημοσιότητα που πήρε η ιστορία τους. Ωστόσο, είναι χαρούμενοι που βλέπουν ότι έχει θετικό αντίκτυπο στους άλλους ανθρώπους. “Μια τέτοια ιστορία μπορεί να βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους, να τους αγγίξει με τέτοιο τρόπο ώστε να αφοσιώνονται λίγο παραπάνω στις σχέσεις τους,” είπε. “Πρέπει να κάνεις πράγματα,από το να τα παρατάς.”

diaforetiko

About The Author

Δείτε Επίσης