Κωνσταντίνος Παντελίδης: “Αν μπορέσω θα πάρω όλα τα τραγούδια του Παντελή”

«Ένα τραγούδι ο Παντελής το είχε γράψει επειδή του είχαν κάνει μία αναπάντητη κι εκείνος φαντάστηκε ότι ήταν από τον άνθρωπο που ήθελε. Μπορεί να ήταν από τη θεία από το Αγρίνιο». Ο αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, το βράδυ της Πέμπτης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθισμένος στον καναπέ του The 2night show. Μια αναφορά του θύμησε μάλιστα το δεσμό της οικογένειας με το Αγρίνιο. Ο 19χρονος βενιαμίν της οικογένειας Παντελίδη ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τα χνάρια του αδερφού του στο τραγούδι. Το τελευταίο που έβγαλε, μάλιστα, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία. Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παντελίδη «Καμία επαφή δεν είχα τότε με το τραγούδι. Έπαιζα πολύ κιθάρα, με είχαν γράψει οι γονείς μου και ο Παντελής σε ωδείο, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορώ να μπω στη δουλειά με εκείνον», είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για τη ζωή στο σπίτι: «Ο μπαμπάς ενέπνευσε τον Παντελή στη μουσική κι εγώ από τον Παντελή. Ο μπαμπάς παίζει αρμόνιο και έπαιζε και κιθάρα.

Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή σταμάτα, θέλουμε να κοιμηθούμε κλπ, όταν ήμασταν όλοι στο σπίτι». Όσο για το πώς αποφάσισε να βγει στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο: «Στην πλάκα έγινε, στην καραντίνα. Βλέπαμε τον Φίλιο να ανεβάζει βίντεο στο Youtube με κιθάρα κλπ και λέω κάτσε να το κάνω κι εγώ. Δεν περίμενα να γίνει αυτό το μπαμ». Για το γεγονός ότι η φωνή του θυμίζει πολύ αυτή του αδερφού του: «Από ότι μου λένε η ομιλία μου είναι πολύ κοντά με τη φωνή που βγάζω. Έπαιζα κιθάρα, έχουμε και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και κοίταζα να ασχοληθώ με τη μουσική». Λέγεται ότι ο Παντελής Παντελίδης άφησε πολλά τραγούδια έτοιμα, πριν «φύγει»: «Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια».  Ο Κωνσταντίνος γνωρίζει τους λόγους που γράφτηκαν όλα τα τραγούδια. «Ένα τραγούδι ο Παντελής το είχε γράψει επειδή του είχαν κάνει μία αναπάντητη κι εκείνος φαντάστηκε ότι ήταν από τον άνθρωπο που ήθελε. Μπορεί να ήταν από τη θεία από το Αγρίνιο». Για τον αν υπάρχει κάτι του Παντελή που το έχει πάντα κοντά του σαν γούρι: «Αυτό που μου είχε πάρει ήταν ένας παπαγάλος, ήταν κίτρινος επειδή είμαστε ΑΕΚ.

Ήμασταν τόσο δεμένοι που είχαμε βγάλει μόνο μια φωτογραφία οι δυο μας. Ήμουν η παρέα του. Με έπαιρνε από 5 χρονών στα live και κοιμόμουν στα τραπέζια. Είναι τρομερό να θαυμάζεις ένα μέλος της οικογένειάς σου». Για τις κριτικές μετά την εμφάνισή του με τον Πάνο Κιάμο: «Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω». Σχετικά με το αν θέλει να δουλέψει σε κάποια μεγάλη πίστα: «Θα προτιμούσα τα πιο μικρά μαγαζιά, για να αποκτήσω εμπειρία και να καταλάβω την αξία μου». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε και ένα ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή όπου ο Παντελής Παντελίδης μίλαγε για τον αδερφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί». Ο Κωνσταντίνος μετά το άκουσμα αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα το άκουσε πριν από έναν μήνα.

youweekly.gr

About The Author

Δείτε Επίσης