«Βόμβα» Ευρωβουλευτή της ΝΔ: «Τα λεφτά φτάνουν έως τον Ιούνιο – Η κρίση θα διαρκέσει περισσότερο από ότι νομίζουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορηματικός πως τα λεφτά που έχει στη διάθεσή της αυτή τη στιγμή η Ελλάδα φτάνουν έως τον Ιούνιο φάνηκε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του OPEN. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Άκη Παυλόπουλου σχετικά με τη διάρκεια αυτής της νέας κρίσης, ο «γαλάζιος» Ευρωβουλευτής στάθηκε στην πολυετή του εμπειρία ως δημοσιογράφος και οικονομικός συντάκτης σημειώνοντας: «Η κρίση που έχουμε θα διαρκέσει περισσότερο από ότι νομίζουμε.

Είμαστε σε μία μοναδική κατάσταση όπου το θέμα της υγείας υπερτερεί του οικονομικού, δηλαδή εάν δεν λύσουμε το θέμα της δημόσιας υγείας δεν μπορούμε να πάμε σε ανάκαμψη της οικονομίας. Αυτό που λέω είναι ότι θα πάμε με μεγάλες δυσκολίες μέχρι τον Ιούνιο, να πάρουμε μία καλοκαιρινή ανάσα και να επανέλθουμε σε μεγάλες δυσκολίες το φθινόπωρο. Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, αυτό το δυσάρεστο σενάριο έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Αν η κρίση τραβήξει περισσότερο από ότι νομίζουμε τελικά και αν στην Ε.Ε. από ότι φαίνεται δεν υπάρξει ευρωομόλογο, τότε κατά τον Μάιο Ιούνιο θα μείνουμε από χρηματοδότηση»

About The Author

Δείτε Επίσης