Έξαλλος Ο Γιώργος Τσαλίκης On Air Με Τηλεθεατή: «Είσαι Πολύ Μεγάλος Καραγκιόζης»

Ένα απίστευτο σκηνικό on air από έναν θρασύτατο τηλεθεατή. Εκτός ελέγχου πήγε να βγει η εκπομπή «The Booth» στο OPEN με την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλία, την Σοφία Κουρτίδου και καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη, όταν στις καθιερωμένες ιστορίες των τηλεθεατών βγήκε στο τηλέφωνο ένας άνδρας, που ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός και ότι, όταν χρειάζεται, ασκεί την αναγκαία βία στη σύντροφό του. Συγκεκριμένα ακολούθησε ο παρακάτω εξοργιστικός διάλογος:

Τηλεθεατής (Πυγμαλίωνας): Eγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός. Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις. Καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθούμε ενώ ξέρω τον λόγο, ασκώ την αναγκαία βία! Η αναγκαία βία που είναι αυτή που πρέπει να ασκηθεί και ασκούνταν το 1950 – 1960 και οι γυναίκες έβγαζαν σωστά παιδιά! Οικοδομούσαν σωστά παιδιά. Σοφία Μουτίδου:

Η αναγκαία βία είναι για σωφρονιστεί και να υπάρξει παραδειγματισμός και αποτροπή! Η αναγκαία βία τι είναι; Πως να σας το πω έτσι κόσμια; Να γίνει φρόνιμο κορίτσι, καλό κορίτσι. Είσαι τρολ; Είσαι κανονικός άνθρωπος; Και γεννήθηκες κανονικά; Έχεις πιστοποιητικό γέννησης; Άκουσε Πυγμαλίωνα… Έχω κάνει ένα βίντεο που συστήνω έναν ψυχίατρο και έναν ψυχολόγο στο Youtube! Θα αναγκαστώ να σε κλείσω γιατί δεν το βουλώνεις! Πυγμαλίωνα, λοιπόν, σε φιλώ Γιώργος Τσαλίκης: Τι να πούμε για τον Πυγμαλίωνα… Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή! Καταρχάς, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή είσαι μάγκας, που; Όταν ρίχνεις την χαστούκα και μετά σε έχει;

Γιατί δε λες είμαστε τα Σαββατοκύριακα; Άρα σε έχει και σε παίζει! Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα Σαββατοκύριακα και δεν έχεις να μη σου πω τι για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη… Από κει και πέρα, άμα δεν γουστάρεις ρε φίλε, μην είσαι σε αυτή τη σχέση. Σηκώνεις χέρι; Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου ρε μεγάλε! Άντε από εκεί.

About The Author

Δείτε Επίσης