Παίρνει ένα Κουτί από Coca Cola και κόβει την μία Πλευρά. Μόλις δείτε ΤΙ φτιάχνει, δεν θα το Πιστεύετε!

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να επαναχρησιμοποιήσουμε ένα κουτάκι αναψυκτικού. Κατ’αρχάς είναι πολύ εύκολο να βρούμε ένα άδειο κουτί. Και δεύτερον είναι πάντα διασκεδαστικό να δοκιμάζουμε καινούργιες ιδέες. Έτσι, σήμερα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε την δική σας μινιατούρα μηχανή για ποπκόρν.

Θα χρειαστείτε:

-2 άδεια, καθαρά κουτιά

-αδιάβροχο στυλό

-κοφτερό μαχαίρι

-ψαλίδι

-σφυρί

Οδηγίες:

Χρησιμοποιώντας το στυλό, σχεδιάστε ένα ορθογώνιο στην μία πλευρά όπως στην εικόνα. Κόψτε το με το μαχαίρι και λυγίστε το προς τα έξω. Η πάνω πλευρά θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη και θα λειτουργεί σαν πόρτα. Κόψτε την πάνω άκρη από ένα δεύτερο κουτί και αφήστε περίπου τα 2/3 του αρχικού. Εξομαλύνετε τις άκρες με ένα ψαλίδι. Σχεδιάστε δύο ορθογώνια και κόψτε τα. Κρατήστε καλά το κουτάκι και προσεκτικά χτυπήστε με ένα σφυρί τη βάση του μέχρι να έχει λυγίσει ελαφρώς προς τα έξω. Κόψτε τις άκρες και λυγίστε τις προς τα μέσα. Μόλις το κόψετε θα είναι πιο εύκολο. Θα πρέπει τελικά να μοιάζει κάπως έτσι: Βάλτε ένα κεράκι μέσα και από πάνω βάλτε το άλλο κουτί.

Μην ξεχάσετε να βάλτε και ένα μπολ ακριβώς μπροστά από την μηχανή για να μην πετάγονται τα ποπκόρν παντού! Τώρα είναι έτοιμη να την λειτουργήσετε! Απλά πετάξτε τα από πάνω και αφήστε τα να ψηθούν. Θα πάρει λίγη ώρα μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί αλλά άμα ξεκινήσει μετά δεν σταματάει. Προσοχή: Το κουτί θα ζεσταθεί. Σιγουρευτείτε πως έχετε βάλει τη μηχανή σας σε επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα και αφήστε την να κρυώσει πριν την ακουμπήσετε. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις οδηγίες: Η αναλογία είναι αρκετά μικρή, αλλά είναι μία πολύ ωραία κατασκευή για να κάνετε με τα παιδιά σας. Θα ξετρελαθούν! Εσείς θα το προσπαθούσατε;

Πηγή: fanpage

About The Author

Δείτε Επίσης