Αλείφει με ελαιόλαδο τις επιφάνειες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του. Μετά από αυτό δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά χημικά

Αυτό το καθαριστικό κόλπο δουλεύει τέλεια και είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για τα σκληρά χημικά προϊόντα που συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας. Ειδικά αν έχετε παιδιά, αυτή είναι η καλύτερη λύση! Θα χρειαστείτε μόνο λίγο ελαιόλαδο και χαρτί κουζίνας. Περνάτε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες με ελαιόλαδο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Δεν θα αφήσει την τοξική μυρωδιά που αφήνουν τα χημικά προϊόντα, αντιθέτως θα υπάρχει ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα ελαιόλαδου, το οποίο είναι σίγουρα πολύ καλύτερο. Στο βίντεο από το κανάλι του YouTube, CrazyRussianHacker, θα δείτε ακριβώς πως πρέπει να καθαρίσετε τις δερμάτινες επιφάνειες του αυτοκινήτου με ελαιόλαδο.

Ξεκινάτε παίρνοντας ένα κομμάτι χαρτί και το διπλώνεται στη μέση μια, δυο φορές. Ρίχνετε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στο χαρτί. Το μυστικό είναι να θυμάστε πως μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Μην ρίξετε πολύ ελαιόλαδο γιατί θα καταλήξετε με το ένα αντίθετο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, τρίψτε το ομοιόμορφα πάνω στο ταμπλό, φροντίζοντας να περάσετε όλες τις επιφάνειες. Μόλις τελειώσετε, πάρτε ένα άλλο καθαρό κομμάτι χαρτί και περάστε με αυτό ξανά όλες τις επιφάνειες. Αυτό θα βοηθήσει στο να αφαιρέσετε το επιπλέον λάδι που ενδεχομένως να υπάρχει ή να μην έχει απορροφηθεί. Το λάδι θα βοηθήσει στο να μαζέψετε και να απομακρύνετε τη σκόνη και θα αφήσει πίσω μια όμορφη μυρωδιά και μια μοναδική γυαλάδα. Είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και πολύ πιο οικονομικός.

via

About The Author

Δείτε Επίσης