Το ασχημόπαπο που έγινε άγγελος της Victoria’s Secret (Βίντεο)

Μπορείτε να φανταστείτε ότι κανείς δεν της έδινε σημασία σε μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου μέχρι πριν λίγα χρόνια; Στα 14 της η Taylor Hill παράτησε το σχολείο της στο Κολοράντο με σκοπό να γίνει φωτομοντέλο. Εκείνη την εποχή ήταν ένα “ασχημόπαπο” που δεχόταν Bullying. Στα 19 της, σήμερα η νεαρή κοπέλα που ανοικεί στην IMG κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να ντυθεί άγγελος της Victoria’s Secret.

Σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σχεδόν αόρατη». Αυτοί οι λόγοι την έκαναν να φύγει νωρίς από το σχολείο, να υπογράψει το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο στα δεκαπέντε της ενώ στα δεκαέξι πήρε και το απολυτήριο της. Φέτος, η εκδήλωση είχε τόση λάμψη , καθώς το μοντέλο Kendall Jenner έκανε το ντεμπούτο της. Πρώτη φορά στην πασαρέλα της Victoria’s Secret έκανε και η Gigi Hadid -η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν απορρίφθηκε πέρυσι. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες μέσα από το λογαριασμό της στο το www.instagram.com/taylor_hill

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Lexington Avenue Armory στη Νέα Υόρκη. Στην πασαρέλα περπάτησαν μεταξύ άλλων οι Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio και Adriana Lima, καθώς και η Lily Aldridge, η οποία φόρεσε το νέο σουτιέν Fantasy αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

About The Author

Δείτε Επίσης