Πως θυμώνουν οι άνθρωποι ανάλογα με το Ζώδιο τους

Ο καθένας εκνευρίζεται με διαφορετικά πράγματα. Το πώς διαχειριζόμαστε τον εκνευρισμό μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Κάποιοι νευριάζουν και αντιδράνε αμέσως. Άλλοι κρατάνε τα συναισθήματα τους μέσα τους για λίγο και ξεσπάνε άγρια αργότερα. Αν θέλετε να μάθετε πώς αντιδράνε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση εκνευρισμού, η λύση βρίσκεται στο ζώδιο τους.

Η αστρολογία μπορεί να ρίξει φως στις αδυναμίες μας, στο πώς αντιδράμε στα αρνητικά συναισθήματα και το πώς διαχειριζόμαστε τον θυμό. Έτσι μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας ή τους άλλους και πώς να αποφύγουμε ή και να προκαλέσουμε έναν καβγά.

Κριός: Ο Κριός είναι από αυτούς που ξεσπάνε αυθόρμητα και παρορμητικά. Αν βρεθείτε μπροστά του, προσέξτε γιατί μπορεί να ξεσπάσει πάνω σας. Επίσης, κουράζεται εύκολα και κλείνεται στον εαυτό του, γι’αυτό καλό είναι να τον απασχολήσετε με κάτι που δεν προκαλεί άγχος, ώστε να ξεπεράσει τον θυμό του.

Ταύρος: Η γενικότερη έλλειψη υπομονής κάνει τον Ταύρο να νευριάζει εύκολα. Δεν του αρέσει να τον πιάνουν στον ύπνο, γιατί αυτό τον φρικάρει και τον εκνευρίζει. Χρειάζεται χρόνο για να το ξεπεράσει και προτιμά να είναι μόνος όσο συμβαίνει αυτό.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να θυμώνουν όταν δεν υπάρχει καν λόγος. Υπεραναλύουν τα πράγματα και τους δίνουν μεγαλύτερη σημασία από ότι πρέπει. Έτσι αντιμετωπίζουν και τον θυμό τους, φαντάζονται ότι τον διώχνουν και τον διοχετεύουν σε κάτι άλλο.

Καρκίνος: Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, ο Καρκίνος κολλάει στους άλλους και γίνεται πολύ συναισθηματικός. Τίποτα δεν τον θυμώνει όσο κάποιος που δεν προσπαθεί να τον στηρίξει. Αισθάνονται ανασφάλεια όταν νομίζουν ότι δεν τους καταλαβαίνουν και τους πιάνει αρνητικότητα και κατάθλιψη. Κόβουν επαφές με τους ανθρώπους που θεωρούν κακούς φίλους, γι’αυτό πρέπει να τους δώσετε έναν καλό λόγο να σας εμπιστευτούν.

Λέων: Αν ο Λέων θυμώσει, σίγουρα θα το καταλάβετε. Συνήθως εκνευρίζεται όταν πληγώνεται ο εγωισμός του και όσο γρήγορα τείνει να ξεσπάσει, άλλο τόσο γρήγορα ηρεμεί και προχωρά. Καλό είναι να απομακρυνθείτε και να τον αφήσετε να ξεσπάει.

Παρθένος: Είναι από αυτούς που ξεσπάνε στους άλλους, όταν εκείνοι λένε κάτι λάθος και δεν υπάρχει έλεος στον θυμό τους. Τα άγρια ξεσπάσματα τους διώχνουν τους άλλους και αυτό δεν βοηθά την κατάσταση, όταν οι Παρθένοι αποστασιοποιούνται και ηρεμούν μετά το ξέσπασμα.

Ζυγός: Ο Ζυγός είναι ειδικός στην καταπίεση των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων. Κάποια στιγμή κάτι τους εκνευρίζει και τους κάνει να ξεσπάνε άγρια.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι πολύ κακοί όταν εκνευρίζονται. Λένε πράγματα που πληγώνουν και μερικές φορές το παρατραβάνε, επειδή στρέφουν την οργή τους στην προσπάθεια να καταστρέψουν την ζωή του άλλου. Απομακρυνθείτε προσεκτικά και προσπαθήστε να τους αποφύγετε όταν είναι εκνευρισμένοι.

Τοξότης: Οι Τοξότες δεν εκνευρίζονται εύκολα και αντί να θυμώνουν, έχουν την τάση να στεναχωριούνται και να καταθλίβονται. Τους αρέσει να είναι χαλαροί, κι έτσι είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς αν είναι εκνευρισμένοι όταν περιτριγυρίζονται από άλλους. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε τι σκέφτονται είναι να μιλήσετε στα ίσια μαζί τους.

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι διώχνουν τους άλλους όταν είναι αναστατωμένοι. Χρησιμοποιούν την απομόνωση σαν μηχανισμό άμυνας. Εστιάζουν στην δουλειά τους για να αποκοπούν από τον υπόλοιπο κόσμο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε πλάκα, γιατί δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ και αυτό τους κάνει εκρηκτικούς.

Υδροχόος: Είναι πολύ δύσκολο να εκνευρίσεις έναν Υδροχόο, αφού είναι πάντα πολύ θετικός. Όταν θυμώνει ή πληγώνεται, πιθανόν να μην το παρατηρήσετε, γιατί το κρύβει καλά και καταπιέζει τα συναισθήματα του. Αυτό που κάνει είναι να αποστασιοποιείται.

Ιχθύς: Οι Ιχθύες είναι ο εχθρός του ίδιου τους του εαυτού όταν θυμώνουν. Έχουν την κακιά συνήθεια να θυμώνουν αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια αρνητικά πράγματα στο μυαλό τους. Μπορεί να γίνει πολύ άσχημο και η συνηθισμένη ανέμελη συμπεριφορά τους να μετατραπεί σε πικρή και θυμωμένη. Αν μπορείτε, προσπαθήστε να τους βγάλετε από αυτόν τον αρνητικό φαύλο κύκλο.

About The Author

Δείτε Επίσης