Λουόμενη στη Μύκονο φόρεσε «δορυφορικό πιάτο» για να περάσει απαρατήρητη

Το ελληνικό καλοκαίρι και ακόμα περισσότερο, το Μυκονιάτικο καλοκαίρι αποτελεί το απόλυτο φετίχ για τη φετινή σεζόν, αφού χιλιάδες τουρίστες από την Ευρώπη, την Αμερική και κοντινά πλανητικά συστήματα συρρέουν στο ασπρονήσι για να πάρουν λίγη από τη λάμψη και το σταριλίκι του νησιού των ανέμων. 

Όπως μεταδίδει το Mykonos Live TV σε άλλη μια από τις πολεμικές ανταποκρίσεις του στις κατάμεστες παραλίες του νησιού, εθεάθηκε στην παραλία της Ψαρρού ένα Άγνωστης Ταυτότητας Λουόμενο Αντικείμενο, αφού δύσκολα μπορεί κανείς να περιγράψει αυτό το τύπου καπέλο που λογικά θα το χρέωσαν για ομπρέλα οι φιλόξενοι καταστηματάρχες της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MykonosLiveTV, η άγνωστη θεότητα έγινε το αξιοθέατο της παραλίας, με κόσμο να προσπαθεί να φωτογραφηθεί με τη ζωντανή ομπρέλα. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό το καπέλο θα μπορούσαμε να το έχουμε αγοράσει και εμείς οι ίδιοι, εάν χρειαζόταν να ολοκληρώσουμε το σετάκι με τις καρέκλες και το τραπεζάκι στην βεράντα, ή εάν τέλος πάντων χρειαζόμασταν κάτι για να περάσουμε απαρατήρητοι την Δευτέρα το πρωί στο γραφείο.

[luben.tv]

About The Author

Δείτε Επίσης