Απαίσιος γείτονας ήθελε να τους καταστρέψει το πάρτι άλλα δεν είχε ιδέα ότι οι κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν κάθε του κίνηση

Την Κυριακή, ένας γείτονας έβγαλε την πρίζα από το φουσκωτό σπίτι που είχαν βάλει οι γονείς ενός παιδιού για τα γενέθλιά του. Αυτό έκανε την συσκευή να ξεφουσκώσει γρήγορα και να καταστρέψει το πάρτι. Εκτός όμως από το να χαλάσει το πάρτι, η κίνηση αυτή του γείτονα είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο πλαστικό που κατέρρεε πάνω από 10 παιδιά.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως δύο από τα παιδιά αναγκάστηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση – επειδή αυτός ο τύπος είναι ο χειρότερος γείτονας του κόσμου… Παρόλο που το πάρτι ενοχλούσε τον γείτονα, η πράξη του αυτή ήταν εντελώς αδικαιολόγητη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως υπήρχαν παιδιά ακόμα πάνω στο σπίτι και έπαιζαν. Η κίνησή του καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Τώρα, η αστυνομία ψάχνει να βρει τον γείτονα που δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά να περάσουν μία όμορφη μέρα. Εάν έχετε μπει σε ένα τέτοιο κάστρο, θα ξέρετε πως το πλαστικό είναι πολύ βαρύ.

Και αν ένα παιδί είναι πολύ μικρό, αυτό μπορεί να απειλήσει τη ζωή του. Η ασφυξία ήταν μία πραγματικότητα σε αυτό το περιστατικό. Η Deborah Romero εξοργίστηκε. Ισχυρίζεται πως τα παιδιά χρησιμοποιούσαν ακόμα το φουσκωτό σπίτι στα γενέθλια της κόρης της όταν ο γείτονας έβγαλε την πρίζα και άρχισε να ξεφουσκώνει. “Φοβηθήκαμε πολύ για τα παιδιά γιατί έκανε πολύ ζέστη και ήταν παγιδευμένα μέσα στο σίτι. Δεν μπορούσαμε να τα φτάσουμε όλα και αναγκαστήκαμε να τραβήξουμε το ένα από αυτά από το πόδι.”

Οι γονείς πάλεψαν για να σώσουν τα παιδιά τους. Αφού ο γείτονας κατέστρεψε το πάρτι, συνέχισε την πορεία του και κατευθύνθηκε προς τον δρόμο. Η αστυνομία λέει πως έχει ψάξει όλη την περιοχή αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον φριχτό γείτονα. Παρόλο που κανείς δεν λέει ποιος είναι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Η Romero είπε πως το σπίτι της έχει στοχοποιηθεί ξανά στο παρελθόν. Κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, κάποιος τους έκοψε το ρεύμα και πιστεύουν ότι πρόκειται για τον ίδιο άντρα.

About The Author

Δείτε Επίσης