Ανυποψίαστοι περαστικοί και ταξιδιώτες στο σιδηροδρομικό σταθμό του Sydney, ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη έκπληξη

Οι ανυποψίαστοι περαστικοί και ταξιδιώτες στο σιδηροδρομικό σταθμό του Sydney, ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Αυτοί οι τυχεροί άνθρωποι, βρίσκονταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Προς τιμήν της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, πάνω από 100 χορευτές – μέλη του Riverdance και παιδιά του σχολείου – συμμετείχαν σε μια χορογραφία, προκειμένου να εξαπλωθεί το εορταστικό πνεύμα στο Sydney. Όταν η Ιρλανδική μουσική άρχισε να παίζει στα μεγάφωνα, οι ταξιδιώτες πάγωσαν.

Στη συνέχεια, ένα αγόρι ντυμένο στα μαύρα ανέβηκε στη σκηνή. Άρχισε να χορεύει μόνο του, προς μεγάλη έκπληξη και ευχαρίστηση του πλήθους και αργότερα ενώθηκε με τα άλλα παιδιά της χορογραφίας. Πολύ σύντομα, όλοι μαζί χόρευαν στους ρυθμούς του παραδοσιακού Ιρλανδικού χορού! Παρακολουθήσετε , πόσο γρήγορα μπορούν και κινούν τα πόδια τους. Είναι μαγευτικό! Τι υπέροχος τρόπος για χαμόγελα και εξάπλωση του πνεύματος της ημέρας του Αγίου Πατρικίου!

About The Author

Δείτε Επίσης