Αληθινή Wikipedia: Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών διέλυσε το «Γεράκι» και άφησε άφωνη την Μπεκατώρου

«Άφωνη» άφησε την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου αλλά και τον διώκτη του, το γνωστό «γεράκι» του The Chase, ένας παίκτης ο οποίος πραγματικά δεν θα είναι υπερβολή εάν χαρακτηριστεί ως παντογνώστης. Ο συγκεκριμένος παίκτης κατάφερε μέσα σε τρια λεπτά, που διαρκεί ο τελικός να απαντήσει σε 15 σωστές ερωτήσεις, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες για το «γεράκι» να απαντήσει σε περισσότερες μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα ο παίκτης, λίγο αργότερα, ανέβασε τον αριθμό αυτό σε 18 απαντώντας και στις ερωτήσεις τις οποίες έκανε λάθος το «γεράκι». Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ήταν φυσικό η ομάδα του να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που είχε κουβαλήσει από τον προηγούμενο γύρο ερωτήσεων και που ήταν 8.400 ευρώ. Η Μαρία Μπεκατώρου έμεινε άφωνη ουρλιάζοντας, ενώ και ο «κυνηγός» – παντογνώστης του παιχνιδιού τον παραδέχτηκε, αφού πριν συγχαρεί την ομάδα του είπε «ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ».

About The Author

Δείτε Επίσης