Το σπίτι της μοιάζει αστείο εξωτερικά αλλά εσωτερικά είναι απίστευτο το τι έχει κάνει!

της Τίνας Μιχαηλίδου
Είστε έτοιμοι να δείτε το πιο συναρπαστικό και πιο άνετο μικρό σπίτι που υπάρχει στον κόσμο;
Μπορεί το εξωτερικό του να σας φαίνεται τρελό και να θυμίζει λούνα παρκ, αλλά όταν θα δείτε το εσωτερικό του θα σας συναρπάσει και σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζατε! Γνωρίστε το «Ravenlore«, ένα βικτοριανό ζωγραφισμένο μικροσκοπικό σπίτι γνωστό για το λαμπρό, καραμελένιο χρώμα που το πλαισιώσει, με τα τελειώματα, και την ενεργειακή του οροφή! Αυτό το μαγικά ιδιότροπο μικρό σπίτι με ρόδες χτίστηκε από τον Jim Wilkins από
μικροσκοπικές πράσινες καμπίνες. Είναι 176 τετραγωνικά μέτρα και κοστίζει περίπου £13.500 (περίπου 18.500 ευρώ) Επειδή το νέο σπίτι της Nicki Jo Davis χτίστηκε πάνω σε ρόδες, παίρνει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του και σίγουρα οι ρόδες και ο χειρισμός του είναι ένα πρόβλημα. Η ιδιοκτήτρια δεν έχει πρόβλημα με τις ρόδες και γενικά τον χειρισμό του γιατί είναι Η ιδιοκτήτρια δεν έχει πρόβλημα με τις ρόδες και γενικά τον χειρισμό του γιατί είναι πυροσβέστης! Το ουράνιο τόξο του εξωτερικού του σπιτιού δεν είναι το μόνο περίεργο πράγμα στο σπίτι.

Στο εσωτερικό αν και μπορεί να είναι μικρό, διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα ηλιακής ενέργειας, έξυπνο αποθηκευτικό χώρο κρυμμένο στο πάτωμα ένα χώρο γραφείου, και ευήλια κουζίνα! «Όταν είδα το σχέδιο με την επένδυσή της, ήξερα ότι έπρεπε να είναι μοβ, ροζ, μπλε, πράσινο,» λέει η ιδιοκτήτρια. «Μου αρέσει που είναι μικρό και αστείο. Αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη, «λέει χαρακτηριστικά η ίδια σε συνέντευξη της! Δείτε το παράξενο αλλά σίγουρα έξυπνο μικρό σπίτι στο βίντεο:

close