Η ακραία φάρσα με τη… διάρροια που σαρώνει και δεν είναι για ευαίσθητα στομάχια, (βίντεο)

Είναι ό, τι πιο αηδιαστικό έχουμε δει, αλλά πραγματικά κατάφερε να μας φτιάξει τη διάθεση με ένα – συνηθισμένο από του Βραζιλιάνους – ακραίο τρόπο Αυτοί, οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν το Θεό τους. Έχουν προχωρήσει την υπόθεση φάρσα εκατομμύρια έτη φωτός μακριά, αφήνοντας πίσω τους οποιονδήποτε προσπάθησε να στήσει επιτυχημένα και αστεία βίντεο με αληθοφανείς φάρσες.

Μετά το κοριτσάκι φάντασμα, τον ζωντανό νεκρό μέσα στο φέρετρο ή την «Κούκλα του Σατανά» (βλ. Τσάκι) να βγαίνει μέσα από την αφίσα της ταινία σε στάση λεωφορείου, οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού show επιστρέφουν στο αγαπημένο τους ασανσέρ.
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν είναι κάποιο υπερφυσικό ον, ούτε πεθαμένος που επιστρέφει στη ζωή. Είναι απλά ένας ταλαίπωρος που υποφέρει από στομαχικές και εντερικές διαταραχές. Κοινά συμπτώματα που καταλήγουν στην «may day» κατάσταση της διάρροιας, κατά την οποία κανείς μας δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, αν δεν θέλει να έχει δυσάρεστα ατυχήματα. Κι ο πρωταγωνιστής μπαίνει σε αυτή την κατάσταση στο θάλαμο του ανελκυστήρα. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:

About The Author

Δείτε Επίσης