Ένας άνδρας πέταξε με μπαλόνια Ήλιον διακινδυνεύοντας τη ζωή του! (Βίντεο)

Ένας άνδρας πέταξε με μπαλόνια Ήλιον που ήταν δεμένα σε μια καρέκλα κήπου. Πέταξε πάνω από το Κάλγκαρι του Καναδά την Κυριακή το απόγευμα, διακινδυνεύοντας τη ζωή του … αλλά στην προσγείωση του δεν απέφυγε την αστυνομία.

Ο Dan Boria ονειρεύτηκε την επικίνδυνη αποστολή για να δημιουργήσει ένα διαφημιστικό σποτ για την επιχείρηση καθαρισμού του. Η αστυνομία, ωστόσο, δεν εντυπωσιάστηκε και τον κατηγόρησε για την αναστάτωση που προκάλεσε.
Ο Daniel Boria τράβηξε σε βίντεο το δυνητικά επικίνδυνο κόλπο με την προσάρτηση 120 μπαλονιών ηλίου σε μια καρέκλα κήπου που του κόστισαν λιγότερο από $20 από το τοπικό πολυκατάστημα Walmart.

Έψαχνε για έναν καινοτόμο διαφημιστικό τρόπο για την προώθηση προϊόντων καθαρισμού της εταιρεία του.
Λέει ότι χρησιμοποίησε ένα karabiner ως ζώνη ασφαλείας για τα πρώτα 3.000 πόδια, ή περισσότερο από 900 μέτρα, μέχρι που έφτασε σε απόσταση από την οποία θα μπορούσε να πέσει με το αλεξίπτωτο του με ασφάλεια.

Ο καιρός όμως δεν συνεργάστηκε και έχασε τον έλεγχο για μια στιγμή! Τελικά κατάφερε την προσγείωση του λίγα χιλιόμετρα μακριά σε ένα βιομηχανικό τομέα με διάστρεμμα της ποδοκνημικής του από την απότομη προσγείωση.

Ο Βορία λέει πως η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια, αλλά η Αστυνομία του Κάλγκαρι ήταν λιγότερο εντυπωσιασμένη. Ο Βορία είχε χρεωθεί με την κατηγορία για την αναστάτωση που προκάλεσε με τον κίνδυνο για τη ζωή του. Τελικά τον αθώωσαν στο τέλος.

Ο ίδιος παραμένει αμετανόητος για την πράξη του. Ο Βορία λέει ότι πρόκειται να επικεντρωθεί τώρα στο τρέξιμο της εταιρείας του και ήδη σχεδιάζει την επόμενη μεγάλη ευκαιρία για το μάρκετινγκ της Εταιρίας του. Υπόσχεται πως θα είναι απολύτως νόμιμες.

About The Author

Δείτε Επίσης