Έβαλαν μπροστά στο μωρό μια φέτα λεμόνι και άρχισαν να τραβάνε βίντεο με την κάμερά τους. Η Αντίδραση του θα σας φτιάξει τη μέρα!

Το μωράκι του βίντεο κάθετε αμέριμνο στην καρέκλα του, μέχρι οι γονείς του να θελήσουν να δοκιμάσουν κάτι. Έβαλαν μπροστά στο μωρό μια φέτα λεμόνι και άρχισαν να τραβάνε βίντεο με την κάμερά τους. Οπότε, το μωρό δαγκώνει ένα κομματάκι. Προφανώς δεν έχει ιδέα για το τι θα γευτεί. Η αρχική του αντίδραση, είναι αυτή ακριβώς που νομίζετε – σύγχυση και ταραχή! Το μωρό σπρώχνει αμέσως τη φέτα μακριά, έχοντας μια αηδία στο πρόσωπό του. Η οικογένειά του ξεκαρδίζεται στα γέλια, βλέποντας την πρώτη του εμπειρία από αυτό το ξινό φρούτο.Κατά ειρωνικό τρόπο, το όνομα του μωρού είναι Lennon.

Έτσι, ήταν το πρώτο lemon του Lennon! Αλλά όλως περιέργως, ο Lennon δεν αντιπαθεί και τόσο το λεμόνι, όσο η οικογένειά του πίστευε αρχικά! Ενώ αρχικά έσπρωξε τη φέτα, μετά την τραβάει ξανά προς το μέρος του για μια ακόμη δαγκωνιά. Στη συνέχεια, παίρνει ακόμη μια γκριμάτσα. Η μαμά του Lennon του προσφέρει και πάλι το λεμόνι, ρωτώντας τον αν θέλει ακόμη μια δαγκωνιά – και δαγκώνει! Το πρόσωπό του, γίνεται πιο αστείο από ποτέ. Αλλά, παρά την αντίδρασή του, στον Lennon φαίνεται να αρέσει πραγματικά αυτό το νέο εσπεριδοειδές…

Credit: TipHero

About The Author

Δείτε Επίσης