Ένας αρχιτέκτονας έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο παράξενα, και συνάμα πιο εκπληκτικά, ξενοδοχεία στον κόσμο. Δείτε το εσωτερικό του πιο περίεργου ξενοδοχείου (Βίντεο)

Ένας Βέλγος αρχιτέκτονας έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο παράξενα, και συνάμα πιο εκπληκτικά, ξενοδοχεία στον κόσμο, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ένα μαγευτικό βράδυ σε μπουντρούμια των τρολ ή να κοιμηθούν αγκαλιά με γοργόνες. Το ξενοδοχείο La Balade Des Gnomes, ένας σύγχρονος Δούρειος Ίππος, βρίσκεται στη γραφική πόλη Durbuy του Βελγίου και προσφέρει στους φιλοξενούμενούς τους μια μοναδική εμπειρία ενός… ξεχασμένου κόσμου. Το παραμυθένιο κατάλυμα αποτελείται από μοναδικά δωμάτια, το ένα πιο ξεχωριστό από το άλλο, από διαστημόπλοια σε σεληνιακό έδαφος μέχρι σπηλιές τρολ με τρεχούμενο ρυάκι και χρυσόψαρα.

Ο ιδιοκτήτης και αρχιτέκτονάς του, κύριος Ντομινίκ Νόελ, εμπνεύστηκε τη σχεδίαση του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου από τους μύθους και τις ιστορίες των λαών ολόκληρης της γης και έχτισε το καταφύγιό του επάνω σε μια ταπεινή φάρμα. Ο Βέλγος αρχιτέκτονας δήλωσε: “Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για ανθρώπους που αγαπάνε και ενδιαφέρονται έντονα για τη φύση, καθώς και για τους θρύλους και τα παραμύθια. Είναι χτισμένο εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά και αποτελεί εξύμνηση στην απλότητα των σύγχρονων καιρών. Ήθελα το ξενοδοχείο μου να είναι σχεδόν φανταστικό, βγαλμένο από έναν άλλον κόσμο, με μια νεανική φαντασία και σε αρμονία με τη φύση”.

treladiko.gr

About The Author

Δείτε Επίσης