Μητέρα γεννά το παιδί της στο σπίτι, δείτε όμως τη στιγμή που κοιτάει ανάμεσα στα πόδια του και ανακαλύπτει το φύλο (video)

Όταν η Kim Guiley έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η μητέρα από την Καλιφόρνια είχε προαίσθημα για αυτή την εγκυμοσύνη. Η Guiley επρόκειτο να γεννήσει στο σπίτι με φυσικό τρόπο και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που… Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Guiley ήταν σίγουρη ότι θα γεννούσε κοριτσάκι. Αυ… Όταν η Kim Guiley έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η μητέρα από την Καλιφόρνια είχε προαίσθημα για αυτή την εγκυμοσύνη. Η Guiley επρόκειτο να γεννήσει στο σπίτι με φυσικό τρόπο και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που… Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Guiley ήταν σίγουρη ότι θα γεννούσε κοριτσάκι. Αυτή και ο άντρας της ο Travis προγραμμάτιζαν τί όνομα θα της δώσουν και διάλεγαν πράγματα για να προετοιμάσουν τον χώρο για την μικρή κόρη τους. Αλλά όταν τον Ιούλιο, είδαν το παιδί τους…δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! “Κοίταξα ανάμεσα στα πόδια του παιδιού, εκεί που περίμενα να δω κάτι τελείως διαφορετικό και έπαθα σοκ.

Είχαμε σκεφτεί τόσα κοριτσίστικα ονόματα. Όλο αυτό σκεφτόμασταν.”  Guiley το είχε πιστέψει ότι θα έκανε κοριτσάκι κι έτσι είναι απόλυτα δικαιολογημένη η άναυδη έκφραση στο πρόσωπό της όταν ανακάλυψε ότι μόλις έκανε αγοράκι! Η στιγμή απαθανατίστηκε από τη φωτογράφο Susannah Gill, κι αργότερα η Guiley κοινοποίησε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Μετά από μια ολόκληρη ζωή που ονειρευόμασταν να έχουμε ένα παιδί από κάθε φύλο, αλλά και μετά από τόσους μήνες που διαισθανόμουν ότι θα κάνω κοριτσάκι, αυτή ακριβώς είναι η στιγμή που ανακαλύψαμε το φύλο του Theo.” έγραψε. Η Guiley είχε αποβάλλει κάποτε ένα κοριτσάκι που ήθελε να ονομάσει Hazel. Μετά την αποβολή, δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του παιδιού που θα έκαναν. “Αλλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα κάναμε ένα κοριτσάκι. Όπως βλέπετε, ήταν μεγάλο το σοκ!” δηλώνει αδυνατώντας ακόμα να το πιστέψει…

About The Author

Δείτε Επίσης