Θυμάστε τον Άντρα που έδωσε Μπουνιά σε Καγκουρό για να Σώσει τον Σκύλο του; Το Συγκλονιστικό του Τέλος θα σας Ραγίσει την Καρδιά

Ένας άντρας έδωσε γροθιά σε ένα καγκουρό, γιατί αυτό είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στο αγαπημένο του σκύλο και δεν τον άφηνε να φύγει. Το βίντεο αυτό, είχε σαρώσει στο διαδίκτυο, αλλά κανείς δεν ξέρει την ιστορία που κρύβεται από πίσω. Αυτό το χτύπημα, στην πραγματικότητα ήταν η τελευταία επιθυμία αυτού του ετοιμοθάνατου άνδρα από την Αυστραλία. Ο 19χρονος Caleb είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου, και ζήτησε να πάει για κυνήγι αγριογούρουνου για τελευταία φορά. Κατά τη διάρκεια του κυνήγιού, πήρε μέρος και η τρελή πυγμαχία μεταξύ του Caleb και του καγκουρό, γιατί ο σκύλος του θα πέθαινε.

Μετά από δυο χρόνια μάχης με τον καρκίνο, ο Caleb θα παντρεύονταν τον 3ρωτα της ζωής του, στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Οι φίλοι και οι συγγενείς θα παρευρίσκονταν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να νικήσει τον καρκίνο και πέθανε πολύ πρόσφατα. Για κάποιους ανθρώπους, το κυνήγι είναι το αγαπημένο τους χόμπι. Αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να ήταν ευτυχισμένος που μπόρεσε να κυνηγήσει για μια τελευταία φορά. Ας ελπίσουμε ότι το κυνήγι και ο γάμος με την αγαπημένη του, ήταν όλα όσα ήθελε ο Caleb για να φύγει ευτυχισμένος!

About The Author

Δείτε Επίσης