Η αστυνομία βρήκε κάτω από αυτό το ντουλάπι κάτι απίστευτο που δεν βάζει ο νου σας.

Το μυαλό μας φτάνει σε άλλο επίπεδο κάθε φορά που διαβάζουμε η βλέπουμε μια ιστορία με τους εξωφρενικούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών για να περάσουν το εμπόρευμα τους από τα σύνορα. Έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες με έμπορους ναρκωτικών στην Νότια Αμερική να επιχειρούν να περάσουν λαθραία το φορτίο τους με βάρκες και υποβρύχια ξεγελώντας ακόμα και τα ραντάρ. Βάζουν σε κίνδυνο πολλές ανθρώπινες ζωές και δεν τους νοιάζει τίποτα πέρα από την παραγωγή χρημάτων.

Έχουν βρεθεί αμύθητες ποσότητες ναρκωτικών πριν περάσουν τα σύνορα χωρών. Σε αυτό το άρθρο όμως έχουμε να κάνουμε μια εντελώς διαφορετική περίπτωση που είναι τρελό αυτό που θα διαβάσετε. Η αστυνομία έκανε έρευνες σε ένα σπίτι που το θεωρούσαν σπίτι εμπόρου ναρκωτικών στην Τιχουάνα . Όταν αποφάσισαν να το ερευνήσουν βρήκαν περισσότερα πράγματα από όσα πίστευαν και οι ίδιοι. Η αστυνομία στην Τιχουάνα κατά την διάρκεια ερευνών για λαθρεμπόριο ναρκωτικών αποφάσισαν να κάνουν επιδρομές σε διάφορα σπίτια. Οι φιλοδοξίες τους ήταν από την αρχή πολύ μεγάλες καθώς πίστευαν ότι θα βρουν κάποιον με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Έσπασαν τις πόρτες και εισέβαλαν σε ύποπτες κατοικίες. Κατά την διάρκεια των ερευνών έτυχε κάποιος να ανοίξει μια ντουλάπα στην οποία βρήκαν κάτι που κανείς τους δεν περίμενε. Μια καταπακτή!

Η αστυνομία βρήκε πράγματι ένα άνοιγμα που οδηγεί 66 πόδια κάτω από την ντουλάπα. Είχαν ανακαλύψει ένα τούνελ που οδηγούσε προς τα σύνορα των ΗΠΑ. Ακολούθησαν το τούνελ και μετά από 500 μέτρα κυνήγησαν λαθρεμπόρους ναρκωτικών που ήταν στην μέση μιας ανασκαφής .Η σήραγγα δεν ολοκληρώθηκε και η αστυνομία συνέλαβε τους λαθρέμπορους . Οι λαθρέμποροι ναρκωτικών είχαν περάσει ηλεκτρικές γραμμές και είχαν τοποθετήση εξαερισμό σε αυτό το βαθύ τούνελ. Οι λαθρέμποροι που πιάστηκαν στα πράσα ήταν έτοιμοι να ανεβάσουν 5 γαλόνια με χώμα στην επιφάνεια. Η σήραγγα βρίσκεται περίπου 22 μίλια από το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια κοντά σε μια βάση και σε ένα αστυνομικό τμήμα του Μεξικού – Πολεμικής Αεροπορίας. Είχαν δεσμευθεί να συλληφθούν αργά ή γρήγορα.

About The Author

Δείτε Επίσης