Το βίντεο δείχνει το συγκινητικό της ταξίδι. Μπορεί να είναι δύσκολο για τον άντρα της να ακούει «Πονάω τόσο πολύ», αλλά πιστέψτε με, υπάρχει χαρούμενο τέλος.

Πολλές έγκυες μητέρες το μόνο που θέλουν είναι να είναι καλά το παιδί τους μετά τη γέννα. Αλλά για όλους τους άλλους, ειδικά για τον πατέρα, η υγεία και της μητέρας και του παιδιού είναι εξίσου σημαντικές. Η ζωή όλων είναι πολύτιμη. Η εγκυμοσύνη της Holly Gerlach ήταν φυσιολογική. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα, μητέρα και παιδί ήταν υγιείς, μέχρι και τη γέννα της πανέμορφης κόρης της, Casey. Ωστόσο, την περίοδο που έπρεπε να γιορτάζει με την οικογένεια της και να περνά πολύτιμες στιγμές με το μωρό της, μια τραγωδία χτύπησε την οικογένεια.

Μόλις 72 ώρες μετά τη γέννα, η Holly παρέλυσε, και μετά από 3 εβδομάδες διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barre, και ανέπνεε μόνο με τη βοήθεια του αναπνευστήρα. Το βίντεο δείχνει το συγκινητικό της ταξίδι. Μπορεί να είναι δύσκολο για τον άντρα της να ακούει «Πονάω τόσο πολύ», αλλά πιστέψτε με, υπάρχει χαρούμενο τέλος. Από το να μάθει πώς να αναπνέει και να περπατάει ξανά, μέχρι τα πρώτα της βήματα έξω από το νοσοκομείο – πάρτε χαρτομάντιλα, γιατί θα πάτε ταξίδι. Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι όταν χαλάει το αυτοκίνητο ή το iPhone μας, δεν πειράζει. Αυτοί που βρίσκονται γύρω μας είναι πιο σημαντικοί από όλα.

Credit: viralthread.com

About The Author

Δείτε Επίσης