Όταν μια κωφή γυναίκα μπήκε σε ένα εστιατόριο την περίμενε μια έκπληξη. Δείτε το βίντεο που έγινε viral για τον σωστό λόγο!

Για την Σύνθια Γουόκερ ήταν η πρώτη φορά. Η 22χρονη ποτέ δεν είχε καταφέρει να παραγγείλει φαγητό μόνη της χωρίς όλοι να την κοιτούν με περιέργεια, έγραψε η μητέρα της στο Facebook. Μέχρι εκείνη τη μέρα.. Η Γουόκερ γεννήθηκε με σύνδρομο Charge, το οποίο της έχει προκαλέσει μια σειρά από δυσλειτουργίες: Στην ακοή της, στην όραση της και στην λειτουργία της καρδιάς της. Το σύνδρομο Charge επηρεάζει περίπου 1 σε κάθε 10.000 άτομα, σύμφωνα με το Ίδρυμα για το σύνδρομο Charge. Πρόσφατα η Γουόκερ και η μητέρα της επισκέφθηκαν ένα τοπικό Chick-Fil-A όπου τους περίμενε μια υπέροχη έκπληξη.

Η υπάλληλος που πήρε την παραγγελία τους, μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Τέιλορ, ήξερε τη νοηματική γλώσσα και ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με την Γουόκερ και να πάρει την παραγγελία της. «Η Τέιλορ μας χαιρέτησε με ένα ζεστό χαμόγελο, και ρώτησε πρώτα την κόρη μου τι ήθελε να παραγγείλει. Η κόρη μου ήταν τόσο έκπληκτη αλλά και τόσο χαρούμενη», έγραψε η μητέρα της. Όταν η σελίδα του facebook «Love What Matters» μοιράστηκε την όμορφη ιστορία, πολύ γρήγορα έγινε viral. Η ανάρτηση μέχρι σήμερα έχει κοινοποιηθεί πάνω από 12.000 φορές ενώ άρεσε σε 60.000 χρήστες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνομιλία της Σύνθια με την Τέιλορ στο βίντεο.

dinfo

About The Author

Δείτε Επίσης