Ρίξτε μια ματιά στα πιο πολυτελή λεωφορεία στον κόσμο!! (βίντεο)

Εδώ είναι μερικά από τα πιο πολυτελή λεωφορεία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μεταξύ των πιο πολυτελή στον κόσμο:

Η Vantare Platinum Plus: Αυτό το λεωφορείο  αξίας 2.500.000 δολάρια είναι η επιτομή της πολυτέλειας και θα αλλάξει όλη η οπτική σας σχετικά με τα λεωφορεία. Εκπληκτικό και ευρύχωρο, αυτό το λεωφορείο ολόκληρο ντυμένο με ιταλικό δέρμα, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όμορφη διακόσμηση για να το κάνουν να ξεχωρίσει από το πλήθος. Θα βρείτε τα πάντα μέσα σε αυτό το λεωφορείο, καθιστώντας το περισσότερο σαν ένα πολυτελές διαμέρισμα με ρόδες.

 

Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Φαχντ της Σαουδικής Αραβίας: Ένα λεωφορείο ενιαίο διώροφο έχει σχεδιαστεί για τον πρίγκιπα για να προσφέρει καθαρή, ανόθευτη ομορφιά και την πολυτέλεια για βασιλιάδες. Το λεωφορείο έρχεται με ένα εντυπωσιακό ευρύχωρο σαλόνι με πανέμορφα έπιπλα, μια βασιλική σουίτα για χαλάρωση και πίσω, ένα απίστευτο υπνοδωμάτιο με πολυτελές κρεβάτι και καθιστικό, επιπλέον υπνοδωμάτια, και ένα υπέροχο μπάνιο.

Volkner Mobil Απόδοση Λεωφορείο: Αυτό είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό λεωφορείο, το οποίο έχει τα πάντα, από τις σύγχρονες ανέσεις και επίσης διαθέτη και ένα ενσωματωμένο γκαράζ κάτω από το εσωτερικό του για το αυτοκίνητο σας.

Μπορείτε να χαλαρώσετε με άνεση στο εντυπωσιακό καθιστικό και στο υπνοδωμάτιο το οποίο διαθέτη επίσης και  τηλεόραση πλάσμα.
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πολυτελή οχήματα που λαμβάνουν ταξίδια με λεωφορείο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Πηγή

About The Author

Δείτε Επίσης